05 / 05 / 2024

samsun tarihi belediye binası saathane projesi

samsun tarihi belediye binası saathane projesi

Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi binasının dışındaki diğer kısımlarını yıkarak Saathane projesine dahil etmek gibi bir düşüncesinin olduğunu söyledi

Sultangazi'de 2 adet arsa ile 2 adet arazi ve 1 iş yeri satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

İstanbul ili Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi ve Arnavutköy ilçelerinde yer alan 5 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ihale tarihi ve fiyatlar...

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye 24 ay taksitle imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım ilçesinde yer alan 6 bin 164 metrekarelik arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı.

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

O ilde 72 adet arsa satışta Sakın kaçırmayın! İşte detaylar...

Samsun Atakum Belediye Başkanlığı 72 adet taşınmazı satışa çıkardı. Peki satışa sunulan arsaların fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Samsun'daki tarihi Ambarhan'ın restorasyonu tam gaz!

Samsun'un Ladik ilçesinde bulunan tarihi Ambarhan'daki restorasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Canik Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı; Samsun İli Canik İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon 566 bin 607 TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılacak. 

Samsun'daki tarihi yapılar turizme kazandırılıyor!

Samsun Ladik'te Ambarköy, Vezirköprü'de Adatepe Çamaşırlığı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'i bir baştan bir başa turizme açacak olan Yeşil Yol Projesi üzerinde yer alan tarihi değerlere el atıyor.

Samsun Tekkeköy TOKİ başvuru tarihi!

Samsun Tekkeköy TOKİ başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 171 adet konut bulunuyor.

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

samsun tarihi belediye binası saathane projesi Haberi

samsun tarihi belediye binası saathane projesi


Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi binasının dışındaki diğer kısımlarını yıkarak Saathane projesine dahil etmek gibi bir düşüncesinin olduğunu söyledi.


Samsun Büyükşehir Belediyesi, bugün ilk komisyon toplantısını yaptı. Komisyonda ilk olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi 1. Başkan Vekili Turan Çakır, meclis üyelerine komisyon çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra dün mecliste seçilen komisyonlara başkan ve başkan vekilleri seçimi yapıldı. Ardından gündem maddelerinden biri olan Saathane projesinde İlkadım İlçe Belediye sınırlarında ticaret alanı kullanımının meydan kullanımına çevrilmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı imar planı değişikliği teklifi görüşüldü.


Görüşmenin ardından Meclis 1. Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın da Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi binasının dışındaki...