27 / 04 / 2024

Samsun Tekköyye bir yılda iki yeni okul inşa edildi

Samsun Tekköyye bir yılda iki yeni okul inşa edildi

İlçeye yeni eğitim kurumları ve okullar kazandırmaya devam ettiklerini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Eğitimde örnek yatırımlar ve projeler hayata geçiriyoruz” dedi.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

TOKİ Samsun Tekkeköy başvuruları 13 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Tekköy projesi 13 Ocak tarihinde satışa çıkıyor. Projede 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Samsun'da gayrimenkul yatırımcıları için yeni fırsat!

REMAX Work tarafından Samsun'da yeni bir kampanya başladı. Gayrimenkulde takas kampanyası ile Samsunlu aileler ve yatırımcıların yüzleri gülüyor.

Sadık Edis: Samsun'un hiçbir mülkünü satmadık!

Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ekonomik açıdan en güçlü belediyelerden biri olduklarını söyledi. Edis, “Her ay mülkü satılan bir belediye vardı. Şu anda göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir yeri satmadık” diye konuştu.

Samsun Lojistik Merkezi tarihe geçecek bir yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Salih Zeki Murzioğlu: Samsun'da yeni OSB kuracağız!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’da yeni bir organize sanayi bölgesinin kurulmasına öncelik vereceklerini söyledi. Murzioğlu, "Katma değeri yüksek ürün üretip ihracatı artıracağız” dedi.

Samsun'a ikinci devlet üniversitesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Samsun'a ikinci bir devlet üniversitesini açıyoruz. Doğrudan şehrimizin ismini verdiğimiz Samsun Üniversitemizin kuruluşuyla ilgili karar, önceki gün Yükseköğretim Kurulumuzda alındı" dedi.

Samsun'da en riskli deprem bölgesi Ladik!

Samsun Jeoloji Mühendisleri Odası Şube Başkanı Gül Yüzüncü Yılmaz, Samsun'da olası bir depremde en riskli bölgenin Ladik olduğunu ve denetim firmalarının etkin kullanılması gerektiğini belirtti...

Kentsel tasarım yarışmasıyla yeni bir Samsun doğacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada "Kentsel estetik adına attığımız büyük adımlarla kentimizin çehresini değiştirdik. Şimdi de Samsun’un tarihi önemini ortaya çıkaracak olan bir Kentsel Tasarım Yarışması üzerinde çalışıyoruz" dedi

Samsun'un yeni bir OSB'ye ihtiyacı var!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kentteki organize sanayi bölgelerinin yetersiz olduğunu belirterek, "Samsun'un ihracatını, üretimini ve istihdamını artırmak istiyorsak, yeni bir OSB'yi kentimize mutlaka kazandırmalıyız" dedi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nün açılışı ertelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çarşamba Hacılıçay-Köklük Köprüsü ve Çevre Yolları’nın bugün yapılması planlanan açılış töreni, ileriki bir tarihe ertelendi.

Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin düzenlediği programda genç iş adamları ile bir araya geldi. Yılmaz toplantıda, "Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak." dedi

Samsun Tekköyye bir yılda iki yeni okul inşa edildi Haberi

Samsun Tekköyye bir yılda iki yeni okul inşa edildi

Eğitimle ilgili yatırımlara aralıksız devam ettiklerini belirten Başkan Togar, “Söz verdiğimiz gibi Büyüklü Mahallemize Anadolu lisemizi kazandırıp temelini geçtiğimiz günlerde atmıştık. Şimdi de Sarıyurt Mahallemize planlamalarımız çerçevesinde okul arsası olarak ayırdığımız alana sekiz derslikli çok güzel bir ilk-ortaokul kazandırıyoruz. Resmi kurum ve kuruluşlar ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde imar planlarımızda okul yeri olarak ayrılan alana Sarıyurt Mahallesi sakinlerinden Şaban Gür adlı hayırseverimizin inşaatını üstlendiği bir okul kazandırdık. Hayırlısı ile Belediyemizin tüm iş makinelerini seferber ederek temelini kısa süre için açtık ve temelini attık” diye konuştu.


EĞİTİME KOŞULSUZ ŞARTSIZ DESTEĞE DEVAM

Eğitime yapılan her yatırımın geleceğe yapılan bir yatırım olduğu bilinciyle eğitime şartsız destek vermeye devam ettiklerini ifade eden Togar, “İlçeler arasında eğitime en çok kaynak harcayan belediyelerden biriside biziz. Okullarımızın eksiği,...