20 / 05 / 2024

samsun telefon pazarı

samsun telefon pazarı

Ekonomik krizin etkileri teknoloji devi Samsung'un akıllı telefonlarını vurdu. Güney Koreli elektronik devi Samsung'un kriz nedeniyle milyonlarca akıllı telefonu depolarda beklettiği ortaya çıktı. Şirket söz konusu iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Akıllı telefon pazarı yüzde 8 daraldı

Akıllı telefon pazarı yüzde sekiz oranında daralarak son on yılın en düşük üçüncü çeyrek seviyesine geriledi. İşte ayrıntılar...

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Vivo, giriş segmenti telefonu Vivo Y27 5G'yi sessiz sedasız sahneye çıkardı!

Son yıllarda akıllı telefon pazarında yükseliş trendine giren Vivo, giriş-orta segment kataloğuna yeni bir model ekledi. Şirket, hiçbir tanıtım yapmadan Y27 5G modelini piyasaya sürdü. Vivo Y27 5G, sunduğu özelliklerle dikkat çekiyor.

En çok satan amiral gemisi cep telefonları belli oldu! Zirvede o model var!

Amiral gemisi telefon pazarı, kesinlikle yoğun bir rekabete sahne olmaktadır. Bu pazarda, Apple'ın payı oldukça ön plana çıkmaktadır.

Xiaomi’den kara haber! O telefonlar artık üretilmeyecek!

Xiaomi CEO'su Lei Jun'un açıklamasına göre, artık küçük ekranlı telefon üretmek istemeyen Çinli şirket, kullanıcıların tercihlerinin büyük ekranlara doğru kaymasıyla küçük ekranlı telefon pazarının giderek küçüldüğünü belirtti.

Vivo Y78+ 5G, bütçe dostu telefon pazarında büyük ses getiriyor!

Bugün Vivo, uygun fiyatlı telefonları arasına yeni bir model daha ekledi. Vivo Y78+ 5G adlı telefonun özelliklerine ve fiyatına göz atalım.

Huawei Nova 11 serisinin çok gizli korunan tanıtım tarihi ortaya çıktı!

Huawei, akıllı telefon pazarında önemli bir yere sahip olan ve son zamanlarda başarılı modeller sunan bir şirkettir. Bu şirket, daha önce amiral gemisi P60 serisini piyasaya sürmüştü ve şimdi de orta segmentteki Nova 11 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 

Hangi marka ikinci el telefonlarda daha az değer kaybediyor?

Bir yurt dışı araştırması, ikinci el telefon pazarında iPhone 14, Samsung S23 ve Google Pixel 7 modellerini karşılaştırdı.

Bu telefon kapış kapış gidiyor! Hepsi Burada'dan Samsung Galaxy A04E'ye dev indirim! 

Fiyat performans ürünü olan ''Samsung Galaxy A04E'' Hepsi buradanın Cuma'dan Pazar'a telefon indirimleri kapsamında avantajlı fiyattan satılıyor. Vatandaşımızın fiyat performas ürünlerine rağbet ettiği şu dönemde ''Samsung Galaxy A04E'' tam bütçenize göre olabilir. İşte fiyatı.

Kamerasıyla merak uyandıran Vivo X Flip özellikleri ortaya çıktı!

Katlanabilir akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden biri olan Vivo, Model X Flip'i geliştirmeye devam ediyor.

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu: Vivo X Fold sahne ışıkları altında!

Geçen yıl Vivo X Fold ile katlanır ekranlı telefon pazarına giriş yapan Çinli üretici, yeni modelle güvenini artırmaya hazırlanıyor. 

Xiaomi çok tercih edilen Redmi modelleri için MIUI 14'ü yayınladı!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Redmi alt markasıyla telefon pazarında özellikle fiyat/performans oranı açısından iyi gidiyor. Şirketin son bilgilerine göre eski popüler modeller MIUI 14 güncellemesini alacak.

İnce eleyip sık dokuyanlar için 12 taksitle alınabilecek en iyi telefonlar ve fiyatları!

Cep telefon pazarında talebin ertelenmesi üzerine 12 taksit imkanı getirildi.Bu imkanla birlikte piyasada stokçuluk tartışması da başladı. Peki 12 taksitle alınabilecek en iyi alternatifler neler? İşte yanıtı...

samsun telefon pazarı Haberi

samsun telefon pazarı

Akıllı telefon meraklılarına son olarak Samsung Galaxy S22 serisini sunan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ekonomik kriz nedeniyle satamadığı milyonlarca telefonu depolarında bekletiyor. Şirket için kabul edilebilir stok sınırının çok üzerinde olan rakamlar Güney Kore basını tarafından ilk kez açıklandı. Firma söz konusu iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Akıllı telefon pazarında ABD'li güçlü rakibi Apple ile başa baş rekabet halinde olan Samsung'un 2022 satışları beklendiği gibi olmadı. Samsung'un distribütör stoklarında yaklaşık 50 milyon adet telefonun beklediği iddia edildi.

2022 yılında 334 milyon adet akıllı telefon üretmeyi hedefleyen şirket, Rusya Ukrayna savaşının etkileri, pandemiden çıkan küresel ekonominin henüz kendini toparlayamamış olması ve artan riskler nedeniyle üretimi düşürmeye karar verip rakamı 270 milyon adede çekmişti.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un depolarında 50 milyon satışa sürülmeyi bekleyen...