02 / 05 / 2024

Samsung'un akıllı telefonlarıyla ilgili şaşırtan iddia: 50 milyon adet depolarda bekliyor

Samsung'un akıllı telefonlarıyla ilgili şaşırtan iddia: 50 milyon adet depolarda bekliyor

Ekonomik krizin etkileri teknoloji devi Samsung'un akıllı telefonlarını vurdu. Güney Koreli elektronik devi Samsung'un kriz nedeniyle milyonlarca akıllı telefonu depolarda beklettiği ortaya çıktı. Şirket söz konusu iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.



Akıllı telefon meraklılarına son olarak Samsung Galaxy S22 serisini sunan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ekonomik kriz nedeniyle satamadığı milyonlarca telefonu depolarında bekletiyor. Şirket için kabul edilebilir stok sınırının çok üzerinde olan rakamlar Güney Kore basını tarafından ilk kez açıklandı. Firma söz konusu iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Akıllı telefon pazarında ABD'li güçlü rakibi Apple ile başa baş rekabet halinde olan Samsung'un 2022 satışları beklendiği gibi olmadı. Samsung'un distribütör stoklarında yaklaşık 50 milyon adet telefonun beklediği iddia edildi.

2022 yılında 334 milyon adet akıllı telefon üretmeyi hedefleyen şirket, Rusya Ukrayna savaşının etkileri, pandemiden çıkan küresel ekonominin henüz kendini toparlayamamış olması ve artan riskler nedeniyle üretimi düşürmeye karar verip rakamı 270 milyon adede çekmişti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön