16 / 05 / 2024

Samsun Terme Belediyesi

Samsun Terme Belediyesi

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksitini ödemeyen vatandaşları son güne kalmamaları konusunda uyardı.

O belediye, KDV’den muaf 2 konut satacak!

Samsun Canik Belediyesi, KDV’den muaf 2 adet konut satışı yapacağını açıkladı. Söz konusu arsaların geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacak! Başvuru için detaylar ve şartlar!

Samsun Belediyesi 90 zabıta ve itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 28 Nisan olan ilanın merak edilen detayları haberimizde yer alıyor...

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Atakum Belediyesi'nin mülkleri icradan satılıyor!

31 Mart seçimlerinin ardından koltuğa CHP’li Cemil Deveci oturunca, eski dönemden kalan borçlar da gün yüzüne çıktı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kira müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran esnaftan pandemi süreci bitene kadar kira ücreti almama kararı aldı. 

Samsun Havza Belediyesi'nden yüzde 60 kira indirimi!

Samsun Havza Belediyesi'nin Nisan Ayı Meclis toplantısında alınan karara göre; belediyeye ait iş yerlerinin kira ücretlerinde yüzde 60 indirim yapılacak. 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yabancılar Pazarı esnafından kira almayacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde faaliyet göstermeyen Yabancılar Pazarı esnafından kira  alınmayacağını açıkladı. 

Samsun Çarşamba Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi mülkiyeti Belediyeye ait olan, Samsun ili, Çarşamba ilçesinde yer alan 12 gayrimenkul 12 milyon 445 bin 750 TL'ye satıyor...

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

Samsun Terme Belediyesi Haberi

Samsun Terme Belediyesi

Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Bahattin Karakaş emlak, ilan, reklam ve iş yerlerinden alınan çevre temizlik vergilerinin 2015 yılına ait ikinci taksiti için ödeme uyarısında bulundu.

Emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2’inci taksitinin ödenme süresi 30 Kasımda doluyor. Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Bahattin Karakaş 30 Kasım gününün ödeme için son gün olduğunu ve zamanında ödenmeyen vergiler için mükelleflerin gecikme faizi ödemek zorunda kalacaklarını açıkladı.


“VATANDAŞLARIMIZIN CEZAİ İŞLEMLE KARŞILAŞMASINI İSTEMİYORUZ”

Karakaş birçok mükellefin ödemeyi son güne bırakması nedeniyle sıkıntı yaşandığını da hatırlattı. Vatandaşların son günü beklemeden Terme Belediyesi tahsilât şubelerinde vergilerini ödeyebileceklerini belirten Karakaş, “Vatandaşlarımızın herhangi bir cezai işlemle ve yoğunlukla karşılaşmasını istemiyoruz. Yoğunluğu önlemek amacıyla Belediyemiz tahsilat biriminde 28-29 Kasım cumartesi ve pazar günleri de saat 09.00-16.00 saatleri arasında veznelerimiz hizmet...