03 / 05 / 2024

Samsun Terme otoparkı

Samsun Terme otoparkı

Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezindeki araç trafiğine çözüm getirmek için hayata geçirilecek otopark projesinin inşaatı başladı.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 433 metrekare alana sahip.

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Havza otoparkı için ihale yapıldı!

Samsun'da park sorununu çözmek için Havza'ya otopark inşa edilecek. İhalesi gerçekleştirilen Havza Mekanik Otoparkı inşaatının temeli iki hafta içerisinde atılacak.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

Samsun İlkadım kentsel dönüşümle nefes alacak!

Samsun'un İlkadım ilçesinin en önemli sorunlarının kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, "2020 projelerimizi hayata geçirdiğimiz yıl olacak ’diye konuştu.

Samsun'da kentsel dönüşüm başladı!

Mahalle halkının sorunların dinleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Kentsel dönüşüm, ulaşım ve otopark sorunu çözdüğümüzde ilkadım İlçemiz nefes alacak’ dedi.

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Samsun'da hastane otoparkını yasa dışı işletenler yakalandı!

Samsun'da ücretsiz olan hastane otoparkını yasa dışı işletip vatandaşlardan ücret alan 7 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Samsun Subaşı Yeraltı Çarşısı yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mülkünde olan 22 dükkan kapasiteli Yeraltı Çarşısı'nın yıkılması yerine otopark yapılması planlanıyor.

Samsun İlkadım'da katlı otopark ve AVM projesine iptal!

Samsun'da İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş'ın katlı otopark ve alışveriş merkezi yapmayı planladığı iki parseli birleştiren imar planı kararı iptal edildi.

Samsun'da kentsel dönüşüm sorunları çözülecek!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, projelerini açıkladı. Demir, öncelikli olarak ulaşım, otopark, alt yapı ve kentsel dönüşüm sorunlarını çözeceklerini müjdeledi.

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

Samsun Terme otoparkı Haberi

Samsun Terme otoparkı

Samsun Terme Belediyesi tarafından kent merkezinde yoğunlaşan araç trafiğinin daha düzenli hale getirilmesi için yapımına başlanacak otopark projesinin temeli atıldı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Belediye Başkanı Şenol Kul, yapılan hizmetleri ve yatırımları değerlendirdi. Kul, hayata geçirilen projelerle kentin modern bir şehre dönüştüğünü ve bu değişimin devam ettiğini açıkladı. 

2 yıl önce de kapalı pazar yeri ve Dumlupınar Caddesi'nde 200 araçlık otoparkı hizmete açtıklarını hatırlatan Kul, yeni otoparkın 60 araç kapasitesine sahip olacağını, otopark alanında tuvalet, bekleme alanı, yeşil alan ve çay ocağı bulunacağını söyledi.

Başkan Kul, "İlçemize otoparklar kazandırmaya devam ediyoruz. Bu amaçla edindiğimiz bin 350 metrekarelik alanda çalışmalarımız devam ediyor. Buranın halkımızın ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağını düşünüyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında birçok mahalle ve sokakta arsa sahiplerinin rızasını alarak atıl...