28 / 04 / 2024

samsun toki konutları

samsun toki konutları

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ulugazi Mahallesi TOKİ Konutları sakinleri ile buluştu. Başkan Tok "Yaklaşık 4,5 yılda İlkadım’ın gelecek yüzyılına damga vuracak eserlere imza attık." dedi...

Samsun TOKİ Çay Mahallesi başvuruları bugün son!

Kuralı satış yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Samsun Çay Mahallesi Evleri 350 adet konuttan meydana geliyor. Samsun TOKİ Çay Mahallesi başvuruları bugün son.

TOKİ'nin Samsun'da inşa ettiği konut sayısı 13 bin 876'ya ulaşacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) proje ve ihale çalışmaları devam eden 6 bin 420 konut ile birlikte Samsun'da toplam 13 bin 876 konut sayısma ulaşılacak olup, başlatılan uygulamaların toplam yatırım bedeli ise yaklaşık 1 milyar TL olduğu belirtildi.

TOKi'den Samsun'a 1 milyar TL'lik yatırım!

TOKİ proje ve ihale çalışmaları devam eden 6 bin 420 konut ile birlikte Samsun'da toplam 13 bin 876 konut sayısına ulaşılacak olup, başlatılan uygulamaların toplam yatırım bedeli ise yaklaşık 1 milyar TL olduğu belirtildi.

TOKİ'nin Samsun'da inşa ettiği konut sayısı 13 bin 876'ya ulaşacak!

TOKİ proje ve ihale çalışmaları devam eden 6 bin 420 konut ile birlikte Samsun'da toplam 13 bin 876 konut sayısına ulaşılacak olup, başlatılan uygulamaların toplam yatırım bedeli ise yaklaşık 1 milyar TL olduğu belirtildi.

TOKİ Samsun Çarşamba başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Samsun Çarşamba konut projesi kapsamında yer alan dairelerin başvuru dönemi bugün itibari ile başlıyor, Projede yer alan 5 adet konutun satışı başvuru önceliğine göre gerçekleştirilecek...

TOKİ Samsun Çarşamba başvuruları 12 Ağustos'ta başlıyor!

Toplam 5 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Samsun Çarşamba konut projesi kapsamında yer alan dairelerin başvuru dönemi 12 Ağustos 2013 tarihinde başlıyor, konutların satışı başvuru önceliğine göre gerçekleştirilecek...

Nevzat Aksu TOKİ konutlarında önlem alınması gerektiğini söyledi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürü Nevzat Aksu, Osmaniye’nin Fakıuşağı Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde, geçtiğimiz günlerde Samsun’da yaşanan sel felaketinin bir benzerinin yaşanmaması için önlem alınması gerektiğini söyledi

Kuzey Yıldızı TOKİ Konutları'nın etrafı duvarlarla çevrilecek!

Samsun'da, Kuzey Yıldızı TOKİ Konutları'nın etrafı duvarlarla çevrilecek. Duvarlar sayesinde yeni bir su taşkınının binalara girmesi önlenecek

Samsun Kazımkarabekir TOKİ Konutları'nın ihalesi ertelendi!

Samsun Kazımkarabekir TOKİ konutlarındaki 205 dairenin satış ihalesi beklenenin üzerinde gelen talep nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

TOKİ Samsun Nalbantlı Konutları'nın inşaatı Mart'ta başlıyor!

Samsun Nalbantlı Mahallesi'nde yapılacak olan TOKİ (Toplu Konut İdaresi) Başkanlığındaki toplu konutlar için son aşamaya gelindiği belirtildi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Samsun Kavak Konutları'na yoğun ilgi!

Samsun'un Kavak İlçesinde yapımına başlanılacak olan TOKİ konutlarında ki kayıtlarda patlama yaşandı.

Samsun Ladik 2.Etap TOKİ Konutları başvuru!

Fiyatların 118 bin 437 TL'den başladığı projede 12 adet konut satışta. İşte Samsun Ladik 2.Etap TOKİ Konutları başvuru işlemleri...

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

TOKİ Samsun Kavak Konutları'nda kayıtlarda sona gelindi!

Samsun Kavak'ta yapılacak olan TOKİ konutları için kayıt tarihinde sona yaklaşıldı. Kavak Belediye Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın elini çabuk tutması gerekiyor. Kısa sürede kayıtlar bitecek" dedi.

TOKİ Samsun Kavak Konutları tanıtıldı!

Samsun Kavak'ta Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Kavak Belediye Başkanlığı işbirliğiyle yapımı planlanan TOKİ evlerinin tanıtımı için toplantı düzenlendi.

TOKİ Samsun Kavak Konutları için talep toplanıyor!

Samsun Kavak 77 adet konut projesi dahilinde 21 Mart 2016 - 20 Mayıs 2016 tarihleri arasında talep toplanacak. Konutlar için 6 bin TL Başvuru bedeli alınacak.

Samsun Tekkeköy halkı TOKİ konutları istiyor!

Samsun Tekkeköy muhtarı Erol Kıllı, "Burayı yakıp kentsel dönüşüm yapacaklar ama biz büyüklerimizden şunu istiyoruz; insanları mağdur etmesinler. TOKİ yapacaksa buraya yapsın" dedi.

samsun toki konutları Haberi

samsun toki konutları

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle buluşmalarını sürdürüyor. Bu kez Ulugazi Mahallesi TOKİ Konutları sakinleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkan Vekili Serkan Akyüz, coşkula karşılandı. 

Tok: “Projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz” 

Samsun Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ulugazi Mahallesi TOKİ Konutları sakinlerince yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Tok yaptığı konuşmada, “Ulugazi TOKİ Konutlarının hemen yanında 20 dönümlük alan içerisine inşa edilen belediye yeni hizmet binasının süratle tamamlanması için tüm çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. 5 bin metrekarelik meydan, çocuk kreşi, spor alanları, meclis ve toplantı salonu, kafeterya, 2 katlı 800 araçlık otopark ve dinlenme alanlarından...