04 / 05 / 2024

samsun towers kaç katlı

samsun towers kaç katlı

Ersa İnşaat Samsun Towers nerede sorusunun yanıtı ve telefon numarası şöyle: Talatpasa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1048 Sok No: 25 Esenyurt / İstanbul - 0212 596 00 66

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

TOKİ Samsun sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Samsun ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heyecan ile beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını duyurdu. Peki, TOKİ Samsun'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Samsun'un hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Çiftçi Towers’taki gerilim adliyeye taşındı!

Kaçak yapılaşma nedeniyle mühürlenen sonrasında imar barışı ile yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ın ortakları arasında kaçak yapı iddiası nedeniyle kavga yaşanıyor. Yüklenici Türkerler İnşaat, arsa sahibi Çiftçiler Holding'in patronuna 5 ayrı suçlama yöneltti.

Samsun Towers mağdurlarına müjde! ‘Hayali satışa’ hapis talebi!

Esenyurt’ta 2014 yılında teslim edileceği açıklanan ancak hala teslim edilmeyen 1.600 daireli Samsun Towers isimli konut projesinin sahipleriyle ilgili görülen ‘dolandırıcılık’ davasında savcı mütalaasını açıkladı.

Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor!

Kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen, daha sonra imar barışı düzenlemesiyle yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor. Ev sahiplerine mektup yazan proje ortakları teslimdeki gecikme sebebiyle birbirini suçladı.

Samsun'daki 26 kaçak yapı yıkıldı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde orman arazisinde yer alan 26 kaçak yapı, mahkemenin verdiği kararla yıkıldı.

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Samsun'da 300 ev yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, dere yatakları kenarındaki 300 evin yıkılıp başka alanlara taşınacağını açıkladı.

TOKİ 50 bin konut Samsun detayları 2019!

TOKİ 50 bin konut Samsun 2019 başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Samsun 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Samsun 2019 fiyatları ne kadar? 

Çiftçi Towers’ta sular durulmuyor!

Kaçak yapılaşma nedeniyle geçen yıl inşaatı durdurulan Çiftçi Towers mahkemelik oldu. Aralarında Ferit Şahenk'in de bulunduğu proje sahipleri projede gecikme nedeniyle dava açtı.

Çiftçi Towers da yapı kayıt belgesi aldı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve Mart ayında kaçak yapılaşma sebebiyle mühürlenen Çiftçi Towers da imar barışından faydalanıp yapı kayıt belgesi aldı.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Samsun Towers projesinin sahiplerine dolandırıcılık davası!

Orhan Gencebay’ın reklâm yüzü olduğu bin 600 daireli Samsun Towers projesini üstlenen firmanın ortaklarına dolandırıcılık davası açıldı.

samsun towers kaç katlı Haberi

samsun towers kaç katlı

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Samsun Towers projesi Ersa İnşaat tarafgından hayata geçiriliyor. Ersa İnşaat Samsun Towers nerede sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.


2014 yılı içerisinde teslim edilecek olan Samsun Towers projesinde yer alan daireler 43 metrekare ile 103 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı. Samsun Towers satılık daire fiyatları bilgisine göre konutların satışları tamamlandı.


Esenyurt Samsun Towers ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 33 katlı 5 blok halinde yükselen Samsun Towers Konutlarının satış ofisi ile 0212 596 00 66 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Samsun Towers Evlerinde tenis kortu, güneşlenme terasları, mini futbol sahası ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatılarda mevcut. Ersa İnşaat Samsun Towers nerede sorusunu yanıtını şöyle: 


Ersa İnşaat...