30 / 04 / 2024

Samsun yatırımları 2016

Samsun yatırımları 2016

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Petrol Ofisi olarak geçen bölgedeki sahilde yapılan deniz dolgu alanı çalışmalarını inceledi.

Samsun Terme Miliç Sahili'nde son durum!

Terme Miliç sahilindeki peyzaj çalışmalarını yerinde inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, alan içerisine inşa edilen ağaç tesis için talimat verdi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun yatırımcıların göz bebeği oldu!

Şehirdeki gelilmelerin ele alındığı ve sorunlarının konuşulduğu her ay düzenlenen Samsun buluşması bu kez İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un ev sahipliğinde Ihlamur Cafe’de gerçekleştirildi

Samsun golf sahası projesinde son durum ne?

Golf seçmeleri için Samsun'a gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçmeler sonrası Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte golf sahasında incelemelerde bulundu.

Samsun yatırımları 2016'da da devam edecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yeni yıl ile ilgili kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yılmaz, mesajında, 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da halka hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Samsun'a yönelik yatırımlar ve toplanan vergiler TBMM'de!

Samsun'da toplanan vergilere ve Samsun'a yönelik yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zihni Şahin: Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Samsun'a yapılan yatırımların destekçisiyiz" dedi.

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Yatırımlar Samsun Çarşamba'yı geleceğe taşıyacak!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, yatırımları ve projeleri anlattı. Dündar, Çarşamba Huzurevi'nin yapımı için protokol imzalandığını belirtti.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Samsun Bafra'da yatırımlar artacak!

ASTAŞ Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Onursal Başkanı H.Kaya Aşçı, Samsun Bafra'da yatırımların devam edeceğinin müjdesini verdi.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Samsun'da alt yapı yatırımlarına mola!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun'da altyapı yatırımlarına kış molası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle ilçelerde sürdürdüğü alt yapı yatırımlarına mola vermek zorunda kaldı.

Samsun yatırımları 2016 Haberi

Samsun yatırımları 2016


Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki Petrol Ofisi Dolum Tesisleri’nin arkasındaki denize yapılan bin dönümlük dolgu alanı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ve Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak dolgu sahasında yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

"LOJİSTİK KÖY PROJESİ'NİN DE BAĞLANTI NOKTASI OLACAK"

Samsun'da dolgu alanların yapılmasının ihtiyaçtan doğduğunu belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bunun en belirgin çalışmalarından birisi de Petrol Ofisi olarak geçen bölgedeki sahilde yaptığımız dolgu alanıdır. Burada bin dönüm civarında yeni bir dolgu sahası yapıyoruz. Liman geri sahası diye bir alan düzenliyoruz. Projemiz uzun vadeli bir proje. Çalışma sonrasında alanımız aynı zamanda Lojistik Köy Projesinin bağlantı noktası ile ufak tonajlı gemilerin yanaşabileceği iskele olacak"...