30 / 04 / 2024

samsun yol yenileme

samsun yol yenileme

Tarihi Kentler Birliği (TKB) 2016 yılı son bölge toplantısına katılmak üzere Samsun’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Amisos Tepesi’ni gezdikten sonra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Samsun-Sivas demiryolu hattının test sürüşleri yapıldı!

Yenileme çalışmaları süren 90 yıllık demiryolu hattı Samsun-Sivas demiryolu hattında test sürüşleri tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hatta yarın ticari deneme seferlerine başlanacağını belirtti...

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Yeşil yol projesinde son durum!

Turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması hedeflenen Yeşil Yol Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar bin kilometre yolda iyileştirilme yapıldı.Çalışmanın tamamlanmasıyla bir çok şehre ziyaret gerçekleşecek...

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Samsun'daki tarihi yapılar turizme kazandırılıyor!

Samsun Ladik'te Ambarköy, Vezirköprü'de Adatepe Çamaşırlığı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'i bir baştan bir başa turizme açacak olan Yeşil Yol Projesi üzerinde yer alan tarihi değerlere el atıyor.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Samsun-Sivas demiryolu hattının yüzde 80'i tamam!

Yenileme çalışmaları süren 90 yıllık demiryolu hattı Samsun-Sivas demiryolu hattında çalışmalar yüzde 80 oranında tamamlandı. Hattın Eylül 2018’de açılması planlanıyor..

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Bafra'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Samsun Bafra'da kent yenileme çalışmaları sürüyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, çalışmaları yerinde inceledi.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

samsun yol yenileme Haberi

samsun yol yenileme


Tarihi Kentler Birliği (TKB) 2016 yılı son bölge toplantısına katılmak üzere Samsun’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Amisos Tepesi’ni gezdikten sonra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.


5 BİN KİLOMETRELİK YOL AĞI YENİLECEK

Ziyaret sırasında Samsun!da yapılan çalışmaları anlatan Başkan Yılmaz, Özel İdarelerin kapatılması ve akabinde yetki ve sorumluluklarının belediyeye devrolmasıyla birlikte görev sınırlarının genişlediğini hatırlatarak; “Kentin her noktasına hizmet götürmekten oldukça memnunuz. Yaklaşık 2 buçuk yıldır Samsun’umuzun her yerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhuriyet kurulduğundan bu yana köylerimizde yaşanan sorunların tamamen çözüldüğü maalesef görülmedi. Biz bu noktada köylerde yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetini düşünerek çalışmalarımızı buralarda yoğunlaştırıyoruz. Köylerimizde yoğun bir şekilde beton yol çalışmaları yapıyoruz.  Geçtiğimiz 2 sene içerisinde Samsun’un 5 bin kilometre olan yol ağının 850 kilometresini...