08 / 05 / 2024

samsuna Mobilya Organize Sanayi Bölgesi mi kurulacak

samsuna Mobilya Organize Sanayi Bölgesi mi kurulacak

Samsunlu mobilyacılar güçlerini Organize Sanayi Bölgesi çatısı altında birleştirmek için harekete geçti. Sektör temsilcileri yer arayışlarını sürdürdükleri Organize Sanayi Bölgesi ile ihracatlarını 5’e katlamayı hedefliyor

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği açıldı!

İzmir ve Manisa merkezli 22 üretici firma tarafından kurulan Ege Mobilya Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziemir Svalinn Otel'de bir açılış yemeği organize etti.

İstanbul Mobilya Fuarı 10 Ocak'ta başlayacak!

TÜYAP ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ile organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), 10-15 Ocak 2017 tarihlerinde 13. kez kapılarını açacak.

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak 2016'da TÜYAP'ta!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak'ta başlayacak!

MOSDER’in önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen ve bu yıl 12’ncisi 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İSMOB, mobilya sektörünün nabzını tutmaya devam edecek.

İstanbul Mobilya Fuarı bu yıl TÜYAP'ta yapılacak!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in önderliğinde 2005 yılından bu yana organize edilen İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı!

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde dün akşam bir çorap imalathanesinin çatı katında çıkan yangın çevrede büyük korku yarattı. Bitişiğindeki mobilya atölyesinin çatısına sıçrayan alevlere, itfaiye ekipleri müdahale etti..

Cesa Yapı Mobilya İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Şubesi açıldı!

Cesa Yapı Mobilya İnşaat Taahhüt ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Şubesi, Cengiz Mutlu Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mobilya festivalinde yüzde 70 indirim!

Mobilya sektörü festival havası yaşıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği ' nin organize ettiği ve dün başlayan organizasyonla ürünlere yüzde 70 ' e varan indirim yapılacak...

samsuna Mobilya Organize Sanayi Bölgesi mi kurulacak Haberi

samsuna Mobilya Organize Sanayi Bölgesi mi kurulacak


Samsun’daki mobilya imalatçıları Mobilya Organize Sanayi Bölgesi kurmak için çalışma başlattı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mobinda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun’u mobilya üssü haline getirmeyi hedeflediklerini, bölgeye kazandırılacak olan Mobilya OSB ile imalatçının ihracatını 5’e katlayacağını söyledi.


OSB için yer arayışı içinde olduklarını belirten Durmuşoğlu, “Şu an için Samsun’a 55 kilometre uzaklıktaki Kavak OSB, 80 kilometre uzaklıktaki Havza OSB ve 55 kilometre uzaklıktaki Bafra OSB ile 35 kilometre uzaklıktaki Çarşamba Şeker Fabrikası’nın özelleştirme dışı kalan alanıyla ilgili değerlendirmede bulunduk. Bölgeler altyapı eksikliği ve merkeze uzaklığı nedeniyle imalatçıya cazip gelmedi. Alternatif yer arayışı sürüyor”dedi. İlk etapta 10 mobilya imalatçısının kurulacak OSB için yer talebinde bulunduğunu ifade eden Durmuşoğlu, “İlk etapta bu sayı yeterli. Bu 10...