08 / 05 / 2024

samsuna mobilya osb mi kurulacak

samsuna mobilya osb mi kurulacak

Samsunlu mobilyacılar güçlerini Organize Sanayi Bölgesi çatısı altında birleştirmek için harekete geçti. Sektör temsilcileri yer arayışlarını sürdürdükleri Organize Sanayi Bölgesi ile ihracatlarını 5’e katlamayı hedefliyor

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

MOSDER: Mobilya alanında daha çok OSB'ye ihtiyacımız var!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, 2021 hedefleri doğrultusunda sektörün yatay yönlü büyümesi gerektiğini dile getirdi. 

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Torbalı'ya Mobilya OSB sözü!

AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, Ege Bölgesi'ndeki mobilya sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Kaya, Torbalı'da Hazine'ye ait 830 dönümlük bir araziye Mobilya OSB kurulacağının sözünü verdi. 

Konfor Mobilya, İzmir OSB'de fabrika kuracak!

TÜRKİYE'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Konfor Mobilya, İzmir'deki Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) yatırım kararı aldı.

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OSB İnşaat Mobilya Cam Elektrik ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Yeşilbaş tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Küçükyalı Çınar Mahallesi, Çınar Sokak'ta kuruldu.

Sincan Domsan Mobilya Sanayi 11.5 milyon TL'ye satışta!

Ankara Sincan OSB'de Domsan Doğrama Mobilya Sanayi'ye ait fabrika, Ankara Batı 3. İcra Dairesi tarafından 2 Haziran 2015 günü saat 14:15 ile 14:20 arası ihale ediliyor.

Dilay Mobilya yıl sonunda yeni tesisinde üretime başlayacak!

BURSA Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas OSB'deki 22 bin metrekarelik alana sahip yeni fabrikasına yıl sonuna kadar taşınmayı planlayan Dilay Mobilya, yatak ve yemek odası ile koltuk üretimine burada devam edecek.

Bursa İnegöl'e 2 yeni OSB yapılacak!

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve İnegöl Mobilya Ağaç İşleri İhtisas OSB'den sonra, Bursa İnegöl'de 2 yeni OSB daha kurulmak isteniyor...

Özde Mobilya: Libya'ya mobilya yetiştirmekte zorlanıyoruz!

Sivas OSB'de mobilya üretimi yapan bir firma, iç savaşın ardından açtıkları 10 bayi ile Libyalıların mobilya taleplerini karşılamaya çalıştıklarını söyledi

samsuna mobilya osb mi kurulacak Haberi

samsuna mobilya osb mi kurulacak


Samsun’daki mobilya imalatçıları Mobilya Organize Sanayi Bölgesi kurmak için çalışma başlattı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mobinda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Samsun’u mobilya üssü haline getirmeyi hedeflediklerini, bölgeye kazandırılacak olan Mobilya OSB ile imalatçının ihracatını 5’e katlayacağını söyledi.


OSB için yer arayışı içinde olduklarını belirten Durmuşoğlu, “Şu an için Samsun’a 55 kilometre uzaklıktaki Kavak OSB, 80 kilometre uzaklıktaki Havza OSB ve 55 kilometre uzaklıktaki Bafra OSB ile 35 kilometre uzaklıktaki Çarşamba Şeker Fabrikası’nın özelleştirme dışı kalan alanıyla ilgili değerlendirmede bulunduk. Bölgeler altyapı eksikliği ve merkeze uzaklığı nedeniyle imalatçıya cazip gelmedi. Alternatif yer arayışı sürüyor”dedi. İlk etapta 10 mobilya imalatçısının kurulacak OSB için yer talebinde bulunduğunu ifade eden Durmuşoğlu, “İlk etapta bu sayı yeterli. Bu 10...