09 / 05 / 2024

Samsunda 4 şeritli yolun geçtiği arazi trafiğe kapatıldı

Samsunda 4 şeritli yolun geçtiği arazi trafiğe kapatıldı

Samsun'da 4 şeritli yolun geçtiği arazinin kendisine ait olduğu gerekçesiyle açtığı davayı kazanan İbrahim Akbulut, yolu trafiğe kapattı.

Samsun'da 2 yıllık arazi inadının sonuna gelindi!

Samsun'da vatandaşın 'tapulu arazim' diye hafriyat dökerek kapattığı 4 şeritli yol, 2 yılı aşkın sürenin ardından trafiğe açıldı.

Gazipaşa Havalimanı'na 4 şeritli yol yapılacak!

Gazipaşa Havalimanı’na ulaşımı sağlayan yolun düzenleneceğini belirten Başkan Çelik, “Havalimanına 25 metrelik 4 şeritli yol yapılacak. Bunun gündeme alınması oylanarak kabul edildi” dedi.

Evka 3 Pınarbaşı hattına 4 şeritli yol!

Evka 3 Pınarbaşı hattına 4 şeritli yol yapılıyor, 4. Sanayi Sitesi'ni Ankara Asfaltı viyadük altından Pınarbaşı'na bağlayan yolun Doğanlar Mahallesi'ndeki ara sokaklardan geçen bölümü 850 metrelik ana artere dönüşüyor.

Samsun'da 4 şeritli yolun geçtiği arazi trafiğe kapatıldı!

Samsun'da 4 şeritli yolun geçtiği arazinin kendisine ait olduğu gerekçesiyle açtığı davayı kazanan İbrahim Akbulut, yolu trafiğe kapattı.

Samsunlu vatandaş arazisinden geçen yolu trafiğe kapattı!

Samsun Büyükşehir Belediyesinin yaptığı 4 şeritli yolun geçtiği arazinin kendisine ait olduğu iddiasıyla 17 ay önce yolun 2 şeridinde ulaşımı engelleyen İbrahim Akbulut, Büyükşehir Belediyesi ile anlaşamadığı için 3'üncü şeridi de trafiğe kapattı.

1987 yılında Arnavutköy sahil yolu inşaatında usulsuzluk olduğu iddia edilmiş!

1987 yılında Arnavutköy'de sahil yolu trafiğini rahatlatmak için yapılan 2 gidiş ve 2 geliş olmak üzere 4 şeritli, 1.2 kilometre uzunluğundaki kazıklı yol ihalesinin yasaya aykırı olduğu iddia edilmiş.

1965 yılında Boğaz'ın iki yakası Sualtı Asma Tüneli ile bağlanacakmış!

1965 yılında bir İsviçre firması, Boğaz'ı birbirine bağlayacak Sualtı Asma Tüneli'ni inşa etme teklifinde bulunmuş. Ahırkapı ile Salacak arasında yapılması düşünülen tünel, 4 şeritli ve 400 milyon liraya mal olacakmış.

Dikmen Vadisi'nde yapılan Çelik Köprü'de son aşamaya gelindi!

Çelik Köprü 2 geliş ve 2 gidiş olmak üzere 4 şeritli olacak. Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Dikmen Vadisi'nde yapımı sürdürülen çelik köprüyle Çankaya ile Dikmen birleşecek.

Samsun-Çakallı yolu 6 şeritli oldu!

Türkiye'nin kara noktalarından Samsun-Çakallı yolunda bazen günde 4 kaza olurdu. Bugün altı şeritli haliyle en güvenli yol oldu. Kazalar yüzde 85 azaldı, seyahat süresi de 1.5 saat kısaldı. Giderlerden yıllık 126 milyon TL tasarruf edildi...

Orhan Düzgün: Erciyes Kayak Merkezi'nin yolu 4 şeritli 19 metre genişliğinde!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye’nin sayılı kış turizm merkezlerinden Erciyes’e ulaşımı sağlayan ana yolun geliş ve gidiş 4 şerit olmak üzere 19 metre genişliğinde modern bir yol olduğunu belirtti...

Çankaya ile Dikmen çelik köprüyle birleşecek!

Yapılan çelik köprüyle Çankaya ile Dikmen birleşecek. yapımına başlanan iki kemerli çelik köprü, Dikmen Vadisi üzerinden Dikmen ve Çankaya'yı birleştirerek, 2 geliş 2 gidiş 4 şeritli olarak araçlara ulaşım kolaylığı sağlayacak

Ankara Mevlana Bulvarı alanı 4+4 şeritli hale getirilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in ana arterlerinden birisi olan Mevlana Bulvarı’nın (Konya Yolu) AŞTİ-Ankara Emniyet Müdürlüğü arasındaki bölümünü 4+4 şeritli hale getirmek için çalışmalara başladı

Samsunda 49 yıllığına 4 turizm tesisi arsası kiraya verilecek!

Samsun İl Özel İdaresi, Ladikte turizm tesis alanı olarak imar planlarında ayrılan 4 arsanın üst kullanım haklarını, üzerine otel yatırımı yapılması şartı ile 49 yıllığına ihaleye çıkardı

Samsunda 4 şeritli yolun geçtiği arazi trafiğe kapatıldı Haberi

Samsunda 4 şeritli yolun geçtiği arazi trafiğe kapatıldı

Samsun'un İlkadım ilçesinde 4 şeritli yolun geçtiği arazinin kendisine ait olduğu gerekçesiyle açtığı davayı kazanan İbrahim Akbulut, Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle anlaşamayınca yolu tamamen trafiğe kapattı.


Samsun Büyükşehir Belediyesince "şehir içi yol" olarak kullanılan, merkez İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Gençlik Caddesi'nin bin 550 metrekarelik bölümünün tapulu arazisi olduğu gerekçesiyle mahkemeye başvuran 66 yaşındaki Akbulut, davayı kazandı.


Bunun üzerine geçen yıl 6 Mayıs'ta moloz dökerek yolun iki şeridini trafiğe kapatan Akbulut, Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle anlaşamayınca bir ay önce de güvenlik bariyeriyle 3. şeritte ulaşımı engelledi.


Vatandaşların mağdur olmaması için yolu açık bıraktı 

Yaptığı açıklamada, yaklaşık 10 yıldır Samsun Büyükşehir Belediyesine tapulu arazisini kullanmaması uyarısında bulunduğunu söyleyen Akbulut, Belediye yetkililerinin kendisiyle anlaşma zemini aramadığını belirterek, arazisinin izinsiz kullanılması nedeniyle açtığı davayı kazandığını, burada evi bulunan vatandaşlar...