02 / 05 / 2024

samsundaki osb genişletilecekmi

samsundaki osb genişletilecekmi

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’un en az 5 milyon metrekare üzerinde bir organize sanayi bölgesine ihtiyacı olduğunu ifade etti...

Antalyalı vatandaşlar arazilerini OSB'ye devretti!

Antalya OSB'nin 43 hektar daha büyümesini sağlayacak 5'inci genişleme alanında arazisi bulunan vatandaşlar, tapularını OSB'ye devretti. 

Düzce 1. OSB'nin genişletilmesi projesi meclis gündeminde!

Düzce 1. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Mardin OSB koronavirüs salgınında da yatırımcıların gözdesi!

Teşvik uygulaması sayesinde girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği ve doluluk oranının yüzde 100 oranına ulaştığı Mardin OSB'nin alanı genişletildi, 6 firmaya fabrika kurmaları için de yer tahsisi yapıldı.

Kınık OSB'nin 2. kısmına yatırımcı ilgisi!

Ön taleple genişletilmeye çalışmalarına ilgi yüksek. Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, ön talebe 19 firmanın başvurduğunu bu başvurularla OSB'nin ikinci kısmını yüzde 80'inin şimdiden dolduğunu açıkladı.

Aydın OSB'lerle büyüyecek!

Aydın’da bulunan 7 OSB, toplamda bin 423 hektar büyüklüğe ulaşırken, Nazilli, Çine ve Söke OSB’nin bu yıl başlayan genişletme çalışmalarında da sona geliniyor.

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamı genişletildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank,"OSB'lerde kısmen ya da tamamen bedelsiz arsa tahsisinin kapsamını genişlettik. OSB'lerdeki parsellerin dolmasıyla, ciddi üretim ve istihdam artışları göreceğiz." dedi...

OSB'lerde bedelsiz arsa yatırımcılar için can suyu oldu!

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamı genişletildi. Karar, sanayiciler tarafından sevinçle karşılandı..

OSB'lerde bedelsiz arazi tahsisinin kapsamı genişletildi!

OSB'lerde bedelsiz arazi tahsisinin kapsamı genişletildi. Cumhurbaşkanlığı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

OSB'lere arsa tahsisi kapsamı genişletildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca hazırlanan OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamının genişletilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu karar ile birlikte OSB'lere arsa tahsisi kapsamı genişletildi. 

İMES OSB genişletilecek mi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İMES OSB’nin genişletilmesi ve üretime daha fazla katkı verme durumu var. Bizler de bu atılımı destekliyoruz ve yatırımın en kısa sürede hayata geçirilmesini istiyoruz." dedi.

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamı genişleyecek!

Sanayici, KOBİ ve girişimciler için 16 maddelik destek ve önlem paketini açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin kapsamı genişleyeceğini söyledi...

Konya OSB'de fabrika sayısı 700’e çıkacak!

KSO Meclis Üyeleri, Konya OSB’nin 5. kısım genişleme alanındaki çalışmaları inceledi ve Konya Teknik Üniversitesi’nin kurulması için belirlenen arsayı gezdi. 

samsundaki osb genişletilecekmi Haberi

samsundaki osb genişletilecekmi


Türkiye Ticaret Odalar ve Borsalar (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Fuar ve Kongre Merkezi’nin ihalesini yaptıklarını ama kimsenin katılmadığını söyledi.


Samsun TSO ocak ayı olağan meclis toplantısı Davut Altan Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda günden dışı söz alan Meclis Üyesi Hüseyin Kurt, Samsun ticareti ve üretimine katkıda bulunmak, bilgi teknolojilerine yatırım ve Samsun’un 2023 ihracat hedefleri, diğer meclis üyesi Ümit Ayla ise Saathane projesi hakkında görüşlerini sundular.


Daha sonra kürsüye gelen Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ocak ayı içersinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Tekkeköy ilçesinde yapımı tamamlanan Fuar ve Kongre Merkezi (FKM) konusuna değinen Murzioğlu, “FKM bitti, teslim aldık. Şu anda korumasını da zor yapıyoruz. Adamlar tuttuk, gece-gündüz...