05 / 07 / 2024

samsundaki selde zarar gören binalar

samsundaki selde zarar gören binalar

Bakan Kılıç: Samsun'da doğal afetin neticesinde hasar gören konut sayısı 367, hasar gören iş yeri sayısı 333, imalatlarda kullanılan depoların adeti 138, 3 cami, 1 okul, 1 spor solunu ve çok sayıda köprü hasar görmüş durumda

Giresun Dereli'de yıkım çalışmaları tamamlandı!

Giresun'un Dereli ilçesinde 22 Ağustos tarihinde yaşanan selde zarar gören ve riskli olduğu değerlendirilen yapıların yıkımı tamamlandı.

Dereli, Doğankent ve köylerde 612 bağımsız bölümden oluşan proje tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, selde zarar gören Giresun'un Dereli ve Doğankent ilçeleri ile köylerde inşa edilecek 612 bağımsız bölümden oluşan projeyi tamamladıklarını belirtti. 

Bosna'da sel nedeniyle 200 ev zarar gördü!  

Bosna Hersek'in kuzey ve orta kesimlerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle sel felaketi yaşandı. Aralıksız olarak devam eden sağanak yağış nedeniyle oluşan selde pek çok kişi evini terk ederken 200 ev zarar gördü. 

Hatay'da ev ve iş yerleri zarar gören 69 kişi yeni yer istiyor!

Erzin ilçesinde geçen yıl 25 Eylül'de meydana gelen, 5 kişinin hayatını kaybettiği selde araç, ev ve iş yerleri zarar gören 69 kişi, hasarın karşılanmasını ve yeni yer tahsis edilmesini istedi.

Kartepe Belediyesi’nden sel mağdurlarına yardım!

Selde zarar gören vatandaşların yaralarını sarmak üzere belediye meclis üyelerinden oluşturulan komisyon afetzedelerin listesini belirledi. Gördükleri zarara göre afetzedelere 500 TL ile 1500 TL arasında toplam 80 bin TL yardım yapılacak

Çıkan yangınlarda 3 bin 100 hektar alan zarar gördü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Bu yıl çıkan 2 bin 137 yangında 3 bin 100 hektar yani yangın başına 1,45 hektar alan zarar gördü" dedi

Taner Yıldız: Yeni boru hattı projesi TANAP'a zarar vermez!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya'dan inşa edilmesi planlanan yeni boru hattına ilişkin, "TANAP'ın böyle bir projeden zarar görmesi diye bir şey söz konusu olmaz" dedi.

Zonguldak'ta çöken istinat duvarı mezarlara zarar verdi!

Zonguldak'ta çöken istinat duvarı mezarlara zarar verdi. Ereğli ilçesinde mezarlığın çevresindeki istinat duvarının bir bölümünün çökmesi sonucu 20 mezar zarar gördü. Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan konu ile ilgili açıklama yaptı.

Ortadoğu'daki eylemlerin otellere verdiği zarar 13 milyon euro!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği TUROB Orta Doğu’daki karışıklıkların otel doluluklarını da olumsuz etkilediğini belirterek Kobani için protesto eylemlerinin otellere verdiği zararın 13 milyon euro olduğunu açıkladı...

Marmaris'teki yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü!

Marmaris'teki yangında 8 bin 903 ağaç zarar gördü. Bir evde meydana gelen tüp patlamasında parçanın sıçramasıyla başlayan orman yangınında 8 bin 903 ağacın zarar gördüğü tespit edildi.

Manavgat'taki şiddetli yağışın ardından 613 ev zarar gördü!

İlçede geçen ayki sel ve su baskınlarında 613 ev, 647 iş yeri ve 656 aracın zarar gördüğü, 41 milyon 416 bin 921 liralık hasar oluştuğu bildirildi.

Çağatay Kılıç: Zarar gören tesisler misliyle inşa edilecek!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kobani eylemlerinde zarar gören spor tesislerinin en kısa zamanda onarılacağını belirterek, "Zarar gören tesislerimizi misliyle yerine koymaya, fazlasını ve çok daha gelişmişini yapmaya muktediriz" dedi.

Vestel'in zararı 46 milyon lira!

Vestel Elektronik üçüncü çeyrekte 46.6 milyon lira zarar açıkladı. KAP'a gönderilen üçüncü çeyrek sonuçlarına göre şirketin dokuz aylık net kârı 78.6 milyon lira oldu. Geçen sene aynı dönemde 91 milyon lira zarar açıklanmıştı.

samsundaki selde zarar gören binalar Haberi

samsundaki selde zarar gören binalar

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, ''Samsun'da doğal afetin neticesinde hasar gören konut sayısı 367, hasar gören iş yeri sayısı 333, imalatlarda kullanılan depoların adeti 138, 3 cami, 1 okul, 1 spor solunu ve çok sayıda köprü hasar görmüş durumda'' dedi. 

Kılıç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile geldiği Samsun'da, selin etkilediği alanlardaki incelemelerinin ardından TOKİ Kuzey Yıldızı konutları mevkisinde gazetecilere açıklama yaptı. 

Sel felaketinin sebep olduğu hasarlara ilişkin bilgi veren Kılıç, ''Samsun'da doğal afetin neticesinde hasar gören konut sayısı 367, hasar gören iş yeri sayısı 333, imalatlarda kullanılan depoların adeti 138, 3 cami, 1 okul, 1 spor solunu ve çok sayıda köprü hasar görmüş durumda. Bütün bu hasarları ortadan kaldırmak, yaraları...