06 / 05 / 2024

samsung buzdolabı fiyatı kaç tl

samsung buzdolabı fiyatı kaç tl

Teknosa Samsung No Frost buzdolabına indirim yaptı. Peki, Samsung No Frost buzdolabı kaç TL? İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Uğur UES 273 D2K 204 litre buzdolabı fiyatında büyük sürpriz! Buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur, son teknolojik özelliklerle donatılmış bir buzdolabı üretti. Uğur, UES 273 D2K 204 litre buzdolabını uygun fiyat fırsatıyla satışa sundu.

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı fiyatı güncellendi! İşte 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı 1 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Bu buzdolabı sudan ucuz; Fiyatı yalnızca 3 bin 499 TL

Döviz kurundaki yükselme beyaz eşya fiyatlarında da artışa neden oldu. Aylık gelen zamlar sonrası buzdolabı fiyatları da tavan yaptı. Fakat piyasada satılan bir buzdolabı fiyatıyla dikkatleri çekmeyi başardı. İşte yalnızca 3 bin 499 TL'ye satılan o buzdolabı ve özellikleri...

 Samsung buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung, gelişmiş soğutma teknolojilerini kullanarak yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan buzdolabı müşterilerini bekliyor. Peki Samsung buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung alacaklara müjde! Galaxy A32 telefonlara Carrefour'da kampanya var

Carrefour'dan Samsung Galaxy A32 akıllı telefona CarrefourSA karta özel yüzde 15 indirim yaptı. Web'e özel satış kampanyaları düzenleyen Carrefour, Samsung'un fiyat performans telefonlarındaki indirimiyle gündemden düşmüyor. İşte 20 Haziran 2023 fiyat listesi

Samsung büyük kampanyasını duyurdu! Buzdolabı alana migrodalga veya 3 bin TL değerinde Para Yüklü Kart hediye!

Dünyanın en büyük elektronik alet üreticilerinden Samsung, evini yenilemek isteyenlere veya yeni evlenecek çiftlere özel çok ses getirecek bir kampanya başlattı. Samsung, buzdolabı alana migrodalga ve 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne? 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı, şık tasarımı, geniş iç hacmi, güçlü soğutma ve dondurma performansı ile öne çıkan bir ürün. Peki, Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı en uygun nerede? işte detaylar..

Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı en uygun nerede? İşte o adresler ve 20 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kombi tipi tasarıma sahip Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı, 520 litrelik geniş iç hacmi ile tüm gıdalar için en iyi saklama koşullarını sunuyor. Peki, Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne?

Samsung No Frost Buzdolabı en ucuza nerede satılıyor? İşte o yerler! Samsung 11 Mart 2023 fiyat listesi

En ucuz Samsung buzdolabı nerede satılıyor sorusunun cevabı haberimizde. Geniş hacimli Samsung No-Frost buzdolabını araştırdık ve listeledik . İşte o liste..

Samsung'un bütçe dostu Galaxy M12'si Carrefour'da satışta! İşte 04 mart 2023 fiyat listesi

 Samsung'tan fiyat performans  ürünleri serisinde Mart ayına özel Carrefour fırsatları devam ediyor. Carrefour'un,  CarrefourSA Kart'a Özel  %21 avantaj sağlayan kampanyalarını kaçırmayın.

Samsung'un bütçe dostu Galaxy M12'si Carrefour'da satışta! İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

 Samsung'tan fiyat performans  ürünleri serisinde Mart ayına özel Carrefour fırsatları devam ediyor. Carrefour'un,  CarrefourSA Kart'a Özel  %21 avantaj sağlayan kampanyalarını kaçırmayın.

Samsung RL4323RBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı'nda 2 bin TL'ye varan indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung RL4323RBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı, üst tarafı soğutucu, alt tarafı dondurucu olarak işlev görür. No frost teknolojisi ile ürünler üzerinde buzlanma oluşması engellenir. Peki No-Frost teknolojisi ne?

samsung buzdolabı fiyatı kaç tl Haberi

samsung buzdolabı fiyatı kaç tl

Buzdolapları şüphesiz her mutfağın olmazsa olmazı olurken beyaz eşya alımında en çok  No Frost buzdolapları ilgi görüyor. Gıdalarınızın ömrünü uzamak istiyorsanız Samsung RL4323RBAS8 No Frost buzdolabı tam size göre. Eğer siz de bu buzdolabına sahip olmak istiyorsanız Teknosa' ya uğrayabilirsiniz.

Alttan donduruculu olan bu buzdolabı solo kullanım tipi özelliğiyle birlikte toplam 462 lt net hacime sahip. 4 adet soğutucu rafı olan bu buzdolabının aydınlatması da bulunuyor. Kapı açık uyarısı  sayesinde boşa enerji tasarrufunu önleyen Samsung RL4323RBAS8 No Frost buzdolabı ile gıdalarınız daima taze kalacak. 308 lt soğutucu hacmiyle A+ enerji sisteminden olan bu buzdolabı yılda 335 kWh enerji tüketiyor. Gri renk seçeneğiyle satışa sunulan Samsung RL4323RBAS8 No Frost buzdolabı 705 mm derinliğe, 1850 mm yüksekliğe, 700 mm genişliğe sahip...