18 / 05 / 2024

samsung buzdolabı

samsung buzdolabı

Samsung, kullanıcı odaklı Bespoke felsefesinden ilham alan, kişiselleştirilebilen tasarıma sahip, yeni Bespoke serisi buzdolaplarının tanıtımını gerçekleştirdi. İşte Samsung Bespoke buzdolabı serisi özellikleri...

Samsung Alttan Donduruculu Buzdolabı Modelleri ve Mart 2022 Fiyat Listesi…

Samsung markasına ait ürünler birden çok kategoride ilk tercih edilenler arasında. Beyaz eşya kategorisinde de Türkiye’deki başarısı ortada. Sizler için Samsung alttan donduruculu buzdolabı modelleri ve fiyatlarını derledik…

Samsung Üstten Donduruculu Buzdolapları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Samsung buzdolabı kategorisinde oldukça iddialı ve başarılı bir ivme gösteriyor. Yazımızda Samsung markasının üstten donduruculu buzdolaplarının özellikleri ve Mart 2022 fiyatlarını bulabilirisiniz…

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Samsung RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı en uygun nereden alınır?

Samsung, adeta devrim niteliğindeki buzdolabını görücüye çıkardı. Son teknolojik özelliklerle donattığı RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkaran Samsung, bu buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışta!

Evlerin olmaz olmaz beyaz eşyalarından buzdolabı, Samsung farkıyla satışa sunuldu. Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışa çıktı.

 Samsung buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung, gelişmiş soğutma teknolojilerini kullanarak yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan buzdolabı müşterilerini bekliyor. Peki Samsung buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı kredili ödeme ayrılığıyla satışa çıktı!

Cep telefonu, bilgisayar ve televizyon gibi elektronik araçlarda kendini fazlasıyla ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da epey iddialı bir konumda yer alıyor. Samsung, RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı kredili ödeme imkânıyla satışa çıkardı.

Samsung büyük kampanyasını duyurdu! Buzdolabı alana migrodalga veya 3 bin TL değerinde Para Yüklü Kart hediye!

Dünyanın en büyük elektronik alet üreticilerinden Samsung, evini yenilemek isteyenlere veya yeni evlenecek çiftlere özel çok ses getirecek bir kampanya başlattı. Samsung, buzdolabı alana migrodalga ve 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Samsung 11 kg WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi alımlarında büyük kaçırılmaması gereken fırsat!

Elektronik aletlerde kendini ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da oldukça iddialı ürünlerle insanların karşısına çıkıyor. Aynı zamanda, seçili buzdolabı ve çamaşır makinesi ikili alımlarında Jet 60 dikey süpürge fırsatı da veriyor.

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne? 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı, şık tasarımı, geniş iç hacmi, güçlü soğutma ve dondurma performansı ile öne çıkan bir ürün. Peki, Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı en uygun nerede? işte detaylar..

Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı en uygun nerede? İşte o adresler ve 20 Mayıs 2023 fiyat listesi

Kombi tipi tasarıma sahip Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı, 520 litrelik geniş iç hacmi ile tüm gıdalar için en iyi saklama koşullarını sunuyor. Peki, Samsung RB50RS334SA No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne?

Samsung'da seçili buzdolapları dikey süpürge hediyeli! 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung'un seçili buzdolapları şimdi 7.199 TL değerinde dikey elektrikli süpürge hediyeli. Markanın gardırop tipi buzdolabı modellerinde başlattığı kampanya ay sonuna kadar devam edecek. Peki, Samsung gardırop tipi buzdolabı fiyatları ne kadar?

Samsung RB50RS334WW No Frost Buzdolabında yüzde 8 indirim fırsatı... Bakın nerede! 11 Mart 2023 fiyat listesi...

En çok tercih edilen Samsung buzdolapları arasında yer alan Samsung RB50RS334WW, 520 litrelik iç hacmi ile geniş depolama alanı sunuyor. Donatıldığı teknolojilerle yiyeceklerin tazeliğini uzun süre koruyor. Peki, Samsung RB50RS334WW en uygun nereden alınır?

Samsung No Frost Buzdolabı en ucuza nerede satılıyor? İşte o yerler! Samsung 11 Mart 2023 fiyat listesi

En ucuz Samsung buzdolabı nerede satılıyor sorusunun cevabı haberimizde. Geniş hacimli Samsung No-Frost buzdolabını araştırdık ve listeledik . İşte o liste..

samsung buzdolabı Haberi

samsung buzdolabı

Teknoloji devi Samsung, kullanıcıların beklentilerine uygun olarak kişiselleştirilebilir yeni Bespoke serisi buzdolaplarının tanıtımını gerçekleştirdi. Tasarımsal anlamda farklı renklerle kombine edilebilen ve her eve uyum sağlayabilen Bespoke buzdolaplarının alt ve üst kapaklarında farklı renk ve doku seçeneklerine göre kişiselleştirme fırsatı sunuluyor. 

Samsung tarafından yapılan araştırmalara göre kullanıcılar, mutfaklarını evlerinin en önemli alanlarından şeklinde nitelendiriyor. Mutfaklar, sadece yemek pişirmek ve yemek için değil; dinlenmek, sohbet etmek, kahve içmek, yakın bir arkadaşı ağırlamak gibi aktivitelerde de rahat ortamlar yaratıyor. 

Tüm bu sebeplerle kullanıcılar mutfaklarının şık, ferah, konforlu, zevk ve tarzlarına hitap eden bir tasarıma sahip olmasını önemsiyor. Araştırmaya göre Y kuşağının yüzde 99'u evleri için kişiselleştirilebilen buzdolaplarını tercih edeceklerine dikkat çekti. 

İşte Samsung Bespoke buzdolabı serisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Samsung Bespoke buzdolabı serisi;...