22 / 07 / 2024

Samsung curved modelleri

Samsung curved modelleri

Dünyanın en önemli televizyon üreticilerinden biri olan Samsung, ürettiği en yeni 'kavisli' (curved) televizyon modelini dünyada ilk kez Bayrampaşa'da bulunan Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ndegörücüye çıkardı.

Samsung modelleri için Android 14 / One UI 6.0 güncellemesi: Temmuz 2023 güncel liste!

Samsung modelleri arasında, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini alacak olanlar hangileridir, şimdiye kadar bilinen tüm modelleri sizinle paylaşıyoruz.

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesi alacak modelleri açıkladı!

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Yeni sürümün, önceki sürümlere benzer şekilde One UI arayüzüne hızlı bir şekilde entegre edilmesi planlanıyor. 

Katlanabilen akıllı telefon: Samsung Galaxy Z Fold 5 bomba gibi geliyor!

Samsung'un yeni modelleri Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'in teknik özellikleri belirlendi ve şimdi sertifikasyon süreci başlatıldı.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S23 Ultra alana Buds2 Pro sadece 999 TL! Hemen bakın!

Teknosa, 1-24 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlatıyor. Bu kampanya dahilinde, belirli Galaxy S23 Ultra akıllı telefon modelleri satın alındığında, müşteriler Samsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth kulaklık setini sadece 999 TL'ye sepetlerine ekleyebilecekler.

Android 14/One UI 6.0 almayacak Samsung cihazlar!

Hangi Samsung modellerinin Android 14/One UI 6.0 güncellemesi almayacağı konusu, merak edilen bir konudur. Şimdiye kadar belli olan tüm modelleri paylaşarak, bu konuda bilgi sahibi olmanızı sağlayabiliriz.

Samsung Galaxy A54 ve A34 için son düzlük!

Samsung'un yakında çıkacak Galaxy modelleri A54 ve A34'ün özellikleri ve tasarımı hakkında her şey biliniyor...

Teknosa'dan seçili Samsung televizyonlarda kaçırılmayacak fırsat! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

Teknosa, Samsung televizyon alanlara Delonghi Kahve Makinesi veya 6 bin liradan 20 bin liraya kadar değişen miktarlarda para yüklü kart hediye ediyor. Peki, kampanyaya hangi Samsung TV modelleri dahil? Samsung Televizyon fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

One UI 5.1 alacak Samsung cihazlar!

Samsung'dan müjde resmen geldi. One UI 5.1 alacak Samsung  modelleri belli oldu. İşte ayrıntılar...

Hangi Samsung Galaxy cihazları güncelleme alacak? Merak edenler hemen bu haberi tıklasın

Android 12 şu anda 100 milyondan fazla Samsung müşterisinin kullanımına sunuldu. Peki Android 13 güncellemesi Samsung'un hangi modelleri alacak İşte detaylar

Bu Samsung telefonlar Android 13 alacak - Güncel Liste!

Android 13'ün en hızlı markalarından biri olan Samsung'tan yazılım güncellemesi alan modelleri sizler için derledik.

Android 13 alacak bütün telefonlar! Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo, Lenovo ve daha fazlası!

Android 13 alacak tüm telefonların listesini veriyoruz. Samsung'tan Oppo'ya, Xiaomi'den Realme'ye kadar birçok marka var. İşte Android 13 alacak tüm Pixel, Asus, Lenovo, Nokia, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Samsung, Tecno, Vivo, Xiaomi ve ZTE modelleri...

Dikkat! Bu Samsung telefonlara Android 13 verilmeyecek!

Hangi Samsung modelleri bir sonraki Android 13 güncellemesini almayacak? Detaylar için buraya tıklayın!

Android 13 güncellemesi alan Samsung telefonlar! Ocak 2023 Son güncel liste!

Android 13'ün en hızlı markalarından biri olan Samsung'tan yazılım güncellemesi alan modelleri sizler için derledik.

Samsung curved modelleri Haberi

Samsung curved modelleri


Dünyanın en önemli televizyon üreticilerinden biri olan Samsung, ürettiği en yeni 'kavisli' (curved) televizyon modelini dünyada ilk kez Bayrampaşa'daki şubesinde görücüye çıkardı. Bayrampaşa'da bulunan Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde tanıtılan televizyon, 65 inçlik kavisli ekranıyla dikkat çekti. Kavisli televizyonlar için geliştirilen özel algoritma sistemini kullanan televizyon modeli, kullanıcıların etrafını sararak 3D etkisi yaratabiliyor. Samsung'un Bayrampaşa'da ilk kez vitrine çıkarttığı kavisli televizyon modeli için Türkiye'ye gelen Samsung Electronics Görüntüleme Sistemleri Başkan Yardımcısı Hyunsuk Kim, 3 yıl içinde Samsung'un televizyon satışlarının yüzde 90'ının kavisli olacağını söyledi. 


Yurt...