06 / 05 / 2024

samsung deneyim çapı

samsung deneyim çapı

Samsung; insan merkezli deneyimlerini, Yapay Zekâ destekli geleceğin evi, Nesnelerin interneti ve 5G ile çalışan akıllı şehir projelerini, katıldığı CES Fuarı’nda anlattı...

DKY On Deneyim'de sanal gerçeklik teknolojisi tanıtılacak!

Samsung geliştirdiği sanal gerçeklik teknolojisini (VR) DKY İnşaat’ın İstanbul Levent’te bulunan DKY On Deneyim merkezinde düzenleyeceği ücretsiz etkinlikle tanıtacak. Sanal gerçeklik VR gözlüğünü deneme şansını bulacaklar.

SAÜ'de 'ahşap malzemelerin inşaat sektöründe kullanımı' konferansı düzenlendi!

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansa Ulusal Ahşap Birliği (UAB) Üyeleri Prof. Dr. Nurgün Erdin ile Emine Erdoğmuş konuşmacı olarak katıldı...

Samsung’un Güney Kore’deki fabrikasında yangın çıktı!

Teknoloji devi Samsung ’un fabrikasında büyük yangın çıktı. Teknoloji devi Samsung’un Güney Kore’deki fabrikasında çıkan yangında devre kartı üretimi yapan ünitede büyük hasar meydana geldi.

AGT Store, üçüncü ahşap ihtisas marketini Menemen'de hizmete sundu!

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT bünyesinde yer alan Türkiye'nin ilk "Ahşap ihtisas marketi" AGT Store, İstanbul ve Antalya'dan sonra üçüncü marketini İzmir'in Menemen ilçesinde açtı.

Giresun Üniversitesi Keşap Turizm Fakültesi’nin temeli atıldı!

Giresun Üniversitesi Keşap Turizm Fakültesi’nin temeli bugün Keşap ilçesinde düzenlenen törenle atıldı. Fakülte, 22 bin metre kare alanda 5 katlı, toplam 10 bin 560 metre kare kapalı alana sahip olacak...

Ertan Köse'nin yaptığı ahşap mimari eserlerin minyatür örnekleri ilgi çekiyor!

Ertan Köse'nin yaptığı, yöreye özgü ahşap mimari eserlerin minyatür örnekleri ilgi çekiyor. Minyatürünü yapacağı yapıyı inceleyen, ölçüler alan, fotoğraflayan Köse, ardından minyatür için kullanacağı ağacı seçiyor ve parçaları teker teker işliyor.

Artı Deneyim'den müşteriyi markanın elçisi haline getirme taktikleri!

İnşaat&Yatırım Dergisinin Şubat sayısında Artı Deneyim'in kurucuları Sevgi Uyanık ve Ufuk Kayador ile gayrimenkul sektörü hakkında röportaj yapıldı. Artı Deneyim'den müşteriyi markanın elçisi haline getirme taktikleri...

Gökçebey'de ahşap bir evde yangın çıktı!

Zonguldak Gökçebey' de ahşap bir evde yangın çıktı. Gökçebey ilçesine bağlı Saraçlar köyünde bir evde çıkan yangında karı - koca hayatını kaybetti, 6 hayvan telef oldu.

Ertan Köse'nin yaptığı ahşap mimari eserlerin minyatür örnekleri ilgi çekiyor!

Ertan Köse'nin yaptığı, yöreye özgü ahşap mimari eserlerin minyatür örnekleri ilgi çekiyor. Minyatürünü yapacağı yapıyı inceleyen, ölçüler alan, fotoğraflayan Köse, ardından minyatür için kullanacağı ağacı seçiyor ve parçaları teker teker işliyor.

Ahşap oyma ustası Ali Altun dünyaya kilise kapısı yapıyor!

Hatay'da küçük yaşlarda başladığı ahşap oymacılığında kendini geliştiren Ali Altun, birçok ülkedeki kiliselerin kapılarını yapıyor. Ahşap oyma ustası Altun: "Çalışmalarımızı Amerika, Almanya, Hollanda, İsviçre gibi birçok ülkeye gönderdik" dedi.

Viyana, dünya çapında yaşam kalitesi en iyi şehir seçildi!

Uluslararası insan kaynakları yönetim danışmanlığı firması Mercer'in dünya genelinde 223 büyükşehiri kapsayan "Yaşam Kalitesi Araştırması 2014"ün sonuçları belli oldu. Viyana, dünya çapında yaşam kalitesi en iyi şehir seçildi...

Çakır Ahşap Tasarım Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Ahşap Tasarım Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Hüseyin Çakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Turkcell ve Samsung'dan Sevgililer Günü kampanyası!

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell, Samsung iş birliğiyle 1 - 28 Şubat tarihleri arasında Samsung Note 8.0 ya da Samsung Tab 3.8 alan herkesi, sevdiğiyle birlikte Avrupa'ya uçuruyor...

samsung deneyim çapı Haberi

samsung deneyim çapı

Samsung Electronics Tüketici Elektroniği Başkanı ve CEO'su H.S. Kim, CES Fuarı’nda geleceğe yönelik 'Deneyim Çağı' çalışmalarını anlattı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Samsung CEO'su H.S. Kim, hayatı daha keyifli, rahat ve anlamlı hale getirecek yazılımı ve donanımı sorunsuz bir şekilde birleştiren on yıllık insan merkezli yeniliklerin haberini verdi.

Deneyim Çağı, sevdiklerimize ve kendimize nasıl önem verdiğimizi, evlerimizi kendi ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde nasıl özelleştirebileceğimizi ve güvenli, sürdürülebilir akıllı şehirleri nasıl inşa edebileceğimizi şekillendirecek. 
Samsung'un üzerinde çalıştığı bu teknolojiler; tüketicilere daha zengin ve kişiselleştirilmiş deneyimler sunmak için bir araya gelerek geleceğe bir bakış sunuyor. 

Samsung CEO'su H.S. Kim, “Deneyim Çağında, yaşam tarzlarımıza uyum sağlamak için gerekli olan alanı yeniden düşünmemiz gerekiyor. Samsung’un insan merkezli yenilik üzerine inşa edilmiş felsefesi, bu yöndeki yaklaşımını benzersiz kılıyor....