30 / 04 / 2024

Samsung türkiyede medikal kompleks mi kuracak

Samsung türkiyede medikal kompleks mi kuracak

Türkiye’nin sağlık sektöründe kaydettiği gelişmeler, sağlık kampüsleri projeleri ve sağlık serbest bölgeleri konularında atacağı adımlar yabancı firmaların da iştahını kabarttı. Samsung, Türkiye'de medikal kompleksler kurmak için arayışını sürdürüyor.

Koleksiyonluk özel seri Samsung Galaxy Watch6 Classic Astro Edition satışa çıktı!

Samsung Türkiye, özel olarak sınırlı sayıda üretilen koleksiyonluk Galaxy Watch6 Classic Astro Edition modelini görücüye çıkardı.

Samsung Galaxy F14 sahne ışıltısını tattı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Samsung, tüm dünyada aktif olması beklenen orta sınıf modeli Galaxy F14'ü duyurdu. Cihaz Exynos işlemci ile sahnelenecek.

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Asha İnşaat Taahhüt Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asha İnşaat Taahhüt Ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yılmaz tarafından kuruldu. 

Samsung, Türkiye’deki mağaza sayısını 900'e çıkaracak!

Samsung, Türkiye’de mağaza sayısını üç katına çıkartmak için harekete geçti. Firma, 2018 sonuna kadar 300 olan mağaza sayısını 900’e çıkaracağını açıkladı.

Samsung, 2016’yı 300 mağaza ile kapatacak!

Türkiye’de mağazalaşma atağına kalkan Samsung, ‘üretim’ sürecine de ısınmaya başladı. Samsung Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Mert Gürsoy, Türkiye’nin genç nüfus ve cirosal potansiyeli ile Samsung’un yatırım hedefinde yer aldığını aktardı.

Medısmart Tıbbi Araştırma Medikal Bilgisayar Yazılım Eğitim Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medısmart Tıbbi Araştırma Medikal Bilgisayar Yazılım Eğitim Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Sertkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Kavacık, Ekinciler Caddesi'nde kuruldu.

Samsung'un İstanbul Teknopark'taki Ar-Ge merkezi açıldı!

Samsung Türkiye ve Semper-Tech işbirliğiyle İstanbul Teknopark’ta açılan Ar-Ge merkezi ‘SLabs’te, sağlık, eğitim ve 4G teknolojilerinde inovasyon geliştirmek için düğmeye basıldı..

TÜBİSAD’ın hazırlattığı Delloit raporuna göre e-ticaret 14 milyar’ı aştı!

Türkiyede internetten alışveriş yapan insan sayısı büyük bir hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl, online satış pazarının ülke içindeki payı %1.3'le 14 milyar Türk lirasını buldu.

Ankara'da tıbbi medikal fabrikasında yangın çıktı!

Ankara'da tıbbi medikal fabrikasında yangın çıktı. Ankara Çubuk'ta tıbbi malzeme üreten fabrikadaki yangın maddi zarara yol açtı. Yangını fark eden fabrika çalışanları, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Türkiye, şifa turizminde liderliğe hazırlanıyor!

Türkiye medikal sağlık turizminde yabancı misafirlerine geniş ulaşım ağı, ileri teknoloji, uzman hekim, farklı konaklama seçenekleri ve uygun fiyat olanakları sunuyor. Türkiye, şifa turizminde liderliğe hazırlanıyor.

Samsung türkiyede medikal kompleks mi kuracak Haberi

Samsung türkiyede medikal kompleks mi kuracak


Türkiye'nin sağlık sektöründe kaydettiği gelişmeler, sağlık kampüsleri projeleri ve sağlık serbest bölgeleri konularında atacağı adımlar yabancı firmaların da iştahını kabarttı. 

Bu konuda ilk harekete geçen firmalardın biri Kore'nin elektronik devi Samsung oldu.  ABD, Çin, Japonya, Hindistan, Fransa, İtalya ve Almanya'da olduğu gibi kısa süre önce Türkiye'de de sağlık medikal ekipman bölümünü açan Samsung, Türkiye'de sağlık kompleksleri kurmak istiyor. Samsung Medison, 3-4 Nisan arasında İstanbul'da düzenlenen Expomed Eurasia fuarına iki ayrı stantta katıldı. 

Samsung, 2010'da aldığı kararla, medikal teknoloji alanında büyüme stratejisini kabul etti ve 2020'ye kadar dünyanın lider medikal ekipman firması olmayı hedefi eyen bir yol haritasını uygulamaya koydu. 

Bu kapsamda ABD, Kore, Çin, Japonya, Hindistan, Fransa, İtalya ve Almanya'da sağlık ve medikal ekipman bölümlerini kuran Samsung, kısa bir süre önce Türkiye'de...