29 / 04 / 2024

samsunspor

samsunspor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ'ye yaptırılan 33 bin 919 kişilik Samsunspor'un yeni stadının koltuk renkleri, taraftarların oylarıyla belirlendi.

Samsun'daki sosyal tesisler için yıkım kararı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batı Park alanındaki sosyal tesislerin yıkılacağını söyledi. Söz konusu karar Samsunspor taraftarının tepkisini çekti.

Samsunsporlu taraftarlardan imar tepkisi!

Yılport Samsunspor ve Büyükşehir Belediyesi'nin anlaşmaya vardığı toprak döküm sahasında imar sorunu çıkması Kırmızı Beyazlı taraftarların tepkisine neden oldu.

Samsunspor'a tesis müjdesi!

Samsunspor Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunspor'umuzun altyapı tesisleşmesi konusundaki çabası her türlü takdirin üzerinde. Bizden istenilen saha ile ilgili gerekli mutabakata varıldı" dedi.

Samsun Millet Bahçesi'nde futbol şehitlerinin anısı yaşatılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun'da yapacağımız millet bahçesinde Samsunspor'un anısını yaşatacağımız, gelecek nesillere bu hatıraları devredeceğimiz bir anıt yapılacak" dedi...

Yeni 19 Mayıs Stadı açıldı!

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un maçlarını oynayacağı 33 bin 919 kapasiteli Yeni 19 Mayıs Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOKİ imzasıyla yükselen Samsunspor'un 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi. 2013'te temeli atılan stat 140 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor.

Samsunspor yeni stat için gün sayıyor!

33 bin 919 seyirci kapasiteli stadın çatısı ve dış kaplaması ile saha zeminine çim ekimi tamamlandı. Samsunspor Kulübü Başkanı Tutu, "Yeni stadımız ligin 2. devresinin ilk 2 haftasına yetişmeyebilir ama sonraki haftalarda maçlarımızı orada oynamayı planlıyoruz" dedi.

Samsunspor Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor’un yapımı devam eden yeni stadının inşaatına giderek çalışmaları yerinde inceleyip, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Samsunspor'un yeni stadyumunda sona doğru!

Yeni stadyumun, inşaat çalışmalarının yüzde 83,5'lik bölümü ile dış cephe kaplamasının yüzde 75'i tamamlandı.

Samsunspor'un yeni stadyumu Ağustos'ta açılacak!

Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, yeni stadyumun Ağustos ayında açılmasının beklendiğini söyledi. Samsunspor, 1975'te açılan 19 Mayıs Stadı'na, cumartesi günü oynayacağı Alima Yeni Malatyaspor maçıyla veda edecek.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda koltuk renkleri oylamayla belirlendi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ'ye yaptırılan 33 bin 919 kişilik Samsunspor'un yeni stadının koltuk renkleri, taraftarların oylarıyla belirlendi.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2013 yılı Ağustos ayında Tekkeköy ilçesinde TOKİ'ye yaptırdığı 19 Mayıs Stadyumu'nda sona yaklaştı. PTT 1 'inci Lig takımlarından Samsunspor'un yeni stadının yüzde 74'lük bölümünün tamamlandığı açıklandı.

Samsunspor'a modern tesis tasarlanacak!

Canik Başarı Üniversitesi Mimarlık öğrencileri Samsunspor tesislerinin bulunduğu alanda, mimari proje dersi kapsamında, yeni bir spor tesisi tasarlamak için kolları sıvadı.

samsunspor Haberi

samsunspor

Samsunspor Kulübü'nün internet sitesinde yapılan ankete 21 bin taraftar oy verdi. "Kırmızı, kırmızı-beyaz ve şelale" renkleri oylamaya sunulurken, 15 bin 767 kişi koltukların kırmızı olması yönünde oy kullandı. Ankette  taraftar kırmızı-beyaz rengini seçerken, 1559 kişi ise şelale seçeneğini tercih etti.


Anket çalışmasının sona ermesi ve renklerin belirlenmesi üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, ankete katılan taraftarlara teşekkür etti.  


Bakan Kılıç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Ankete yüksek katılımlarından dolayı taraftarlara teşekkür ederim. Katılımın yüksek olması Samsunluların kendi takımına sahip çıktığının güzel bir örneği olmuştur. Samsunspor'un yeni stadyumda elde edeceği başarılarla taraftarlarını mutlu edeceğine inanıyorum. Taraftarın tercihi bizim için çok önemlidir. Tercih doğrultusunda gerekenler...