20 / 05 / 2024

Samuel Eto lanetli villa

Samuel Eto lanetli villa

Sampdorio'da forma giyen yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun İtalya'da laneti ile bilinen bir villayı satın aldı. Samuel Eto'o 18,5 milyon sterlin ödedi.

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 

Behçetoğulları Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behçetoğulları Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yıldız tarafından kuruldu.

500 milyar euroluk küresel demiryolu oyuncuları Eskişehir’e geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı desteği ile Modern Fuarcılık'ın düzenlediği Rail Industry Show Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, 02-04 Aralık 2020 tarihinde Eskişehir ETO TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

Samuel Eto'nun iki evi açık artırmaya çıkarıldı!

Konyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'nun iki evi açık artırmaya çıkarıldı. 37 yaşındaki forvetin mallarına el konuldu.

ETO'dan Eskişehir'e dev yatırım!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO), Eskişehir Kent Markası ve Turizminin Geliştirilmesi kapsamında çalışmalarına hızla devam ediyor

Eskişehir Fuar Merkezi şehre 600 milyon lira kazandıracak!

ETO Başkanı Güler: "Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nde 2019 yılında en az 7 fuar yapılacak. Merkez tam kapasite ve tempo ile çalışmaya başladığında Eskişehir ekonomisine, merkezden yılda 600 milyon lira getiri bekliyoruz" dedi.

Eskisehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO binası ne zaman bitecek?

ETO Başkanı Metin Güler, Eskisehir Fuar Kongre Merkezi ve ETO Hizmet Binası projesi için inşaat alanında incelemede bulundu.

Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi ihalesi ne zaman?

ETO, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi için 18 Mayıs'ta tekrar ihaleye çıkılacağını açıkladı. Hatırlanacağı üzere 21 Ocak tarihinde gerçekleşen ilk ihalede 4 firma teklif vermiş ancak verilen teklifler ihale komisyonu tarafından yeterli bulunmamıştı.

Eto Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eto Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ethem Özdem tarfaından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bağcılar, Yeni Mahalle Mahallesi, Dökümcüler Caddesi'nde kuruldu.

Eskişehir Ticaret Odası'nda kentsel dönüşüm konuşuldu!

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Tapu Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç'ı ziyaret etti. Görüşmede ETO Başkanı Güler, kentsel dönüşüm ve tapu harçları konusunda üyelerinin beklenti ve görüşlerini aktardı.

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi çalışmalarında son durum!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek, fuar ve kongre merkezi, yeni hizmet binası projesi, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ndeki çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Samuel Eto lanetli villa Haberi

Samuel Eto lanetli villa

Sampdorio'da forma giyen yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun İtalya'da laneti ile bilinen bir villayı satın aldı.


Tutankhamun'un mezarını açan ekipte yer alan ve mezarda çalışan işçilerin maaşlarını karşılayan Lord Carnarvon'a ait olan villanın lanetli olduğu söyleniyor. 


Önce Lord Carnarvon'un bir kan hastalığından ölmesi, ardından eve yerleşen yeğeninin merpenlerden düşüp hayatını kaybetmesi...



Son olarak da villanın son sahiplerinden manken Francesca Agusta nedeni hala bilinmeyen bir şekilde kaybolması ve bedeninin henüz bulunamamış olması da bu söylentilerin artmasına neden olmuştu.

Firavun'un lahitinde hiyeroglif olarak bulunan yazının anlamı şöyledir: 'Firavunun mezarına her kim dokunursa ölümün kanatları onu saracaktır...'


30.000 metre karelik bir alana yayılan ve 40 odası bulunan bu tarihi konak için Tüm bu lanet söylentileri ve efsaneler Kamerunlu futbolcuyu konağı almaktan...