02 / 05 / 2024

samut yatırım konutları

samut yatırım konutları

Antalya’ nın inşaat markalarından Samut Yatırım ile dünya devi Meister Werke’ nin Türkiye distribütörü Hanna Home Holding’in iş ilişkileri 4. yılını devirerek istikrarlı şekilde devam ediyor....

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

İzmir'e 2 milyar 200 milyon TL'lik kentsel dönüşüm yatırımı!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentte kentsel dönüşüm için  2 milyar 200 milyon TL kentsel dönüşüm yatırımının yapıldığını açıkladı. 

Yeni yatırım aracı: Müstakil konutlar!

Günümüzde müstakil ev satın alarak gayrimenkul yatırımı yapan vatandaşlar, bu evleri lüks konutlara dönüştürüp satarak daha fazla kazanç elde ediyor. 

Kentsel dönüşüm için 16 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

2020 Merkezi Yönetim bütçe görüşmelerinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “2019 yılı için kentsel dönüşüm ve sosyal konutlar dâhil olmak üzere tüm projeler için yaklaşık 16 milyarlık yatırım yaptık” dedi.

Yazlık yatırımı için doğru zaman mı?

Yazlık konutların fiyatları ortalama 50 bin liradan başlıyor, fiyatların geniş bir yelpazede seyrettiği konut piyasasında yazlıkların değeri 30 milyon lira ve üzerine kadar da uzanabiliyor. Peki Yazlık yatırımı için doğru zaman mı?

Yatırım amaçlı konut alımı artacak!

Konut kredilerinde faizlerin düşmesi ile birlikte yatırım amaçlı konut alımı da hız kazanacak. Konut yatırımında geri dönüş süresinin kısalması konutların getirisini artıracak. 

Yatırım amaçlı konut alımı rafa kalktı!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz, yatırım amaçlı alınan konutların bir süredir rafa kalktığını belirtti.

Doğu ve Güneydoğu'da konut yatırımı hamlesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Doğu ve Güneydoğu illerindeki yatırım hamlelerinden bahsetti. 30 binden fazla konutun kullanılamaz hale geldiğini belirten Özhaseki, biten konutların anahtarlarını teslim ettiklerini söyledi.

Gürbağ Grup'tan Şanlıurfa'ya 2 bin 500 konutluk proje yatırımı!

Gürbağ Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, ''Şanlıurfa ve Cezayir'de yeni konutlar üreteceğiz. Şanlıurfa'da 2 bin 500 konutluk yatırım ile orada yaşayan farklı gelir gruplarına yönelik bir proje ürettik''dedi.

Dağ Mühendislik'ten Konya'ya konut yatırımı!

Dağ Mühendislik 5 bin kişilik iftar yemeği verdi. Doğaşehir Konutları'nın geniş yeşil alanları olan sosyal tesisinde gerçekleştirilen yemekte Doğan Dağ yaptıkları projelerden bahsederken yeni yatırım yapacaklarının da müjdesini verdi.

Türkiye'de gayrimenkul sahibi olmak yatırım açısından öncelikli!

Türkiye’de gayrimenkul sahibi olmanın yatırım açısından öncelikli bir durumu vardır. Gayrimenkul her dönem ve her şekilde kazandırmıştır. Örneğin bu kadar çok konut projesi yapılmasına rağmen konutların kiralarında da hala gerileme yok.

samut yatırım konutları Haberi

samut yatırım konutları


Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Samut Yatırım’ın yapıları kaliteden ödün vermeden yükseliyor. Sektörün kaliteden şaşmayan şirketi Samut Yatırım, duvar kâğıdı ve parkede Dünya devi Meister Werke’nin emsalsiz kalitesini Hanna Home aracılığıyla konutlarına taşıyor. Samut Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, projelerinin tamamında tercih ettiği Hanna Home Holding ile 4 yılı aşkın süredir birlikte hareket ediyor.


Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Saray Regency Otelleri ve Hanna Home Yönetim Kurulu Başkanı Adil Özden, Genel Müdürü Oğuzhan Özden, Bölge Müdürü Mustafa Kaya ve Mesiter Werke CEO’su Dieter Cordes ile Samut arasında 4 yıldır birlikte çalışmaktan dolayı karşılıklı memnuniyet belirtildi. Konutlarımızın tamamının yapımında en kaliteli markaları tercih ediyoruz diyen Hüseyin Samut, bunlardan birinin de Hanna Home olduğunu söyleyerek şu ifadelerde bulundu:


“Mutlak kaliteden asla ödün...