18 / 05 / 2024

San Clemente

San Clemente

Permak Şirketler Grubu’nun Venedik’teki San Clemente adasındaki 5 yıldızlı lüks ‘San Clemente Resort’ otelini 100 Milyon euroya alacağı öne sürüldü

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...

FETÖ sanığı Hüseyin Yılmaz dört katlı binayı 70 bin liraya almış!

FETÖ/PDY'nin "Çubuk Merkez Mütevelli Heyeti Yapılanması"na yönelik 24'ü tutuklu, 78 kişi hakkında açılan davanın görülmesine, sanık savunmalarıyla devam edildi. Duruşmada, örgüte finansal destek sağlamakla suçlanan sanık Hüseyin Yılmaz savunma yaptı.

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ha-Kem Madencilik Turizm İnşaat Sosyal Hizmetler Nakliye Orman Ürünleri San.Ve Tic.Ltd.Şti Kemal Durmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti kuruldu!

Cesa İnşaat Malzemeleri Mühendislik Hizmetleri Plastik Ürünleri Demir Çelik Oto Yedek Par.Tic.San.Ltd.Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Doğan Keskin tarafından kuruldu.

4a Beton Çelik Malzemeleri Test Laboratuvarı İnşaat Mimarlık Müh.Ve Hayvancılık Hizm.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

4a Beton Çelik Malzemeleri Test Laboratuvarı İnşaat Mimarlık Müh.Ve Hayvancılık Hizm.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koçak, Cüneyt Bağcı, Mehmet Albustan ve Hüseyin Kaboğlu ortaklığında kuruldu.

Sekmen Maden Mermer İnşaat Endüstriyel Elektrik Nakliyat San. Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekmen Maden Mermer İnşaat Endüstriyel Elektrik Nakliyat San. Ve Ticaret Limited Şirketi Adanan Çetinkaya tarafından 650 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Qgc İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik İthalat İhracat Turizm Gıda San.Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qgc İnşaat Taahhüt Elektrik Elektronik İthalat İhracat Turizm Gıda San.Ve Ticaret Limited Şirketi Cansu Demir, Abdullah Sangh Alghanem ve Mahmoud Alqasır ortaklığında10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti Şemsi Erdal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İstanbullu Marmara İnşaat Bilgisayar Organizasyon Kağıtçılık Hediyelik Eşya Ve San.Tic.Ltd.Şti.kuruldu!

İstanbullu Marmara İnşaat Bilgisayar Organizasyon Kağıtçılık Hediyelik Eşya Ve San.Tic.Ltd.Şti. Hakan Zortul imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

İmrenli İnşaat Taahhüt Tedarik Enr. Emlak Al.St.Oto.Al.Sat.Kir.Atık Top.San.Ve Tic.Ltd.Şti Yüksel Şahbaz imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gtech Elektrik Proje Uygulama Mühendislik Mimarlık Enerji Danışmanlık Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gtech Elektrik Proje Uygulama Mühendislik Mimarlık Enerji Danışmanlık Hiz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Nusretoğlu İnşaat Oto.Gıda Teks. Kuy.Maden-Enerji Ürün.Elektrik Ve Elektr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. İstanbul Şubesi bugün Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Çetin tarafından kuruldu.

San Clemente Haberi

San Clemente

İtalyan Corriere della Sera gazetesinin haberine göre  iflas eden ve iki aydır kapalı olan ayrıca 75 çalışanını işten çıkartan oteli bundan böyle Türk Permak Şirketler Grubunun satın alarak işletebileceğini yazdı. Venedik’in en güzel adalarından biri olan San Clemente’deki 200 odalı lüks otel 65 bin metrekarelik bir alanda...