05 / 05 / 2024

san fransisco silikon vadisi

san fransisco silikon vadisi

ABD'nin San Fransisco şehrindeki Silikon Vadisi'ni gezen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'a da Silikon Vadisi kurmak istediklerini belirtti...

Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor!

ABD'de milyarderlerin San Fransisco'nun kuzey bölgesine şehir kuracağını açıklaması üzerine gözler zenginlerin kendilerine kurmaya başladığı şehirlere çevrildi. İçlerinde Elon Musk'ın da içinde olduğu milyarderler kendi şehirlerini kuruyor. İşte ayrıntılar...

Silikon Vadisi’ne Türk Ticaret Merkezi kurulacak!

Yeni Türk Ticaret Merkezi'nin Dubai, New York ve Londra’nın ardından Silikon Vadisi’nin yer aldığı San Francisco’da kurulacağı açıklandı.

San Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Kartal 1 Şubesi açıldı!

San Mimarlık İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Kartal 1 Şubesi 50 bin TL sermaye ile Kartal'da açıldı.

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. Meliha Nur Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Turkuaz2016 İnşaat Turizm Otomotiv Kuyumculuk Madencilik Eğitim Hizmetleri San.ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Turkuaz2016 İnşaat Turizm Otomotiv Kuyumculuk Madencilik Eğitim Hizmetleri San.ve Dış Tic.Ltd.Şti. Burak Bahadır Okul tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Şile'de kuruldu.

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. açıldı!

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. Ersin Sönmezler Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde açıldı.

İnterium Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Elektronik Mimarlık Turizm İth.ve İhr.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

İnterium Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Elektronik Mimarlık Turizm İth.ve İhr.San.Tic.Limited Şirketi, Zeki Seyis tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos'ta Üsküdar'da kuruldu.

Visa Silikon Vadisi'nde yeni ofisini açıyor!

Visa, dijital ticareti küresel anlamda geliştirmeye dönük sürdürdüğü çalışmalarını daha da hızlandırmak amacıyla Silikon Vadisi’nde yeni bir ofis açacağını açıkladı

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi açıldı!

Asmet İnşaat Hafriyat Taş Maden Nak.İş Mak.Al.Sat.Pet.ve Kim.Mad. Par.Tic.San.Ltd.Şti.Silivri Şubesi, Burcu Sağayak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Silivri, Büyük Kılıçlı Mahallesi'nde açıldı.

Derinler Mühendislik İnşaat Reklam Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Derinler Mühendislik İnşaat Reklam Danışmanlık ve Organizasyon Hizmetleri San.Tic.Limited Şirketi, Ayhan Yalpa tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Sultanbeyli, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. Ayson Yeşiltaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

San Fu Grup Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Fu Grup Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Jıanbıng Cheng tarafından kuruldu.

Kordelya Organizasyon Turizm Oto Kiralama İnşaat Taşımacılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.Avrupa Yakası Şubesi açıldı!

Kordelya Organizasyon Turizm Oto Kiralama İnşaat Taşımacılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.Avrupa Yakası Şubesi 30 bin TL sermaye açıldı.

san fransisco silikon vadisi Haberi

san fransisco silikon vadisi

Microsoft'un Fatih Proje için hazırladığı eğitim programları için ABD'nin San Fransisco kentindeki Silikon Vadisi'ni gezen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'a da bir Silikon Vadisi yapmayı planladıklarını söyledi. Erdoğan, Google'da sürücüsüz otomobil ve son teknoloji akıllı gözlüğü...