05 / 05 / 2024

sanal AVM

sanal AVM

Alışveriş merkezleri pandemide işleri artırmak için yeni bir hamleye hazırlanıyor. Her AVM kendi e-ticaret sitesini açıp, bölgesindeki tüketiciye satış yapacak. İstihdam da artacak.

Her mahalleye sanal AVM geliyor!

Alışveriş merkezleri pandemide işleri artırmak için yeni bir hamleye hazırlanıyor. Her AVM kendi e-ticaret sitesini açıp, bölgesindeki tüketiciye satış yapacak. İstihdam da artacak.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Sanal ofislerden sonra şimdi de sanal AVM'ler geliyor!

Piyasayı yeniden canlandırmak için AVM'lerde yeni hazırlık başladı. Yeni kurulacak sistem ile her AVM kendi e-ticaret sitesini açarak bölgesinde bulunan tüketiciye satış yapacak. Bu sayede ilk etapta yaklaşık 6 bin kişiye istihdam sağlanacak.

Ece, 14 AVM'yi nasıl farklılaştıracak?

Türkiye'de 14 AVM'nin kiralama ve yönetimini yapan Ece, Almanya'da başlattığı dijitalleşme çalışmalarını Türkiye'ye de taşıdı. Her AVM'nin sanal bir kopyasını oluşturacak olan şirket, otoparklar, yemek alanı ve ortak alanlarda da yenilik yapacak.

41 Burda AVM için ruhsat başvurusu yapıldı!

41 Burda Alışveriş Merkezi bu yılın başında hizmete açıldı. AVM’nin Mavi Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Sanal tarafından ruhsatsız olduğu dile getirilmesinden sonra inşaatı yapan Haldız İnşaat ruhsat için alelacele İzmit Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

Kobiler sanal ticareti tercih etti!

AVM ve zincir marketlere girmekte zorlanan KOBİ’ler, çıkış yolu olarak sanal ticareti keşfetti...

ABD'de sanal mağazaların çoğalması AVM'leri kapatacak!

Amerika Birleşik Devletleri'nde sanal mağazaların çoğalmasıyla, alışveriş merkezleri eski rağbetini kaybetti. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde ABD'deki AVM'lerin yüzde 15'inin kapanması bekleniyor...

Avmmall.com'un lansmanı yapıldı!

Türkiye'nin 7/24 hiç kapanmayan ilk sanal AVM'si Avmmall.com'un lansmanı yapıldı...

İlk sanal AVM’yi kurdu, 200 markayı hedefine koydu!

Türkiye'nin ilk sanal alışveriş merkezi Avmall'ın hedeflerini Vatan Gazetesi yazarı Elif Ergu, köşesine taşıdı.

Surkana yıl sonunda 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Ahu Aysal, Cüneyt Ortan, Mehmet Eren gibi farklı alanlarda çalışan tanınmış 6 isim, ortak olup sanal AVM kurdu

Türkiye’nin ilk sanal AVM’si www.avmmall.com açıldı!

Bir yandan moda trendlerini yakından takip ederken diğer yandan da, sosyal ortamda arkadaş sohbetleri yapmak ve o an yemek katından yemek siparişi vermek isteyen herkesin yeni e-ticaret sitesi artık www.avmmall.com olacak…

Ünlü markalar sanal AVM'de buluştu!

Hazır giyim, kozmetik, saat, gözlük gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren 15 marka internet üzerinden alışveriş için ortaklığa gitti. Perabayt ismiyle kurulan şirket, 10 milyon TL gibi oldukça yüksek...

Sanal AVM'lere Amerikalı şirketler talip oldu!

Türkiye'deki e-ticaret sitelerinin parlayan yıldızı, Amerikalı şirketlerin gözünden kaçmadı. Hakan Orhun: ABD'de pazar doyma noktasına geldiği için yatırımcılar gelişen ülkelere yöneliyor

sanal AVM Haberi

sanal AVM

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinden etkilenen alışveriş merkezleri işleri hareketlendirmek için düğmeye bastı. Takvim'de yer alan habere göre; InBusiness dergisine konuşan Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hüseyin Altaş, sanal AVM girişimini hayata geçirmek için bir yazılım üzerinde çalıştıklarından bahsetti.

NASIL ÇALIŞACAK?

Yeni proje kapsamında her AVM kendi e-ticaret sitesini yani sanal AVM'sini oluşturacak. Tüketici oturduğu mahalleye en yakın AVM'nin sitesine girererek istediği mağazadan alışveriş yapabilecek. Ürün, AVM'nin kendi kurduğu ya da anlaştığı kurye ekiplerince tüketiciye verilecek. Tüketici isterse birden fazla ürün alıp evinde deneyip sonrasında kuryeye verilebilecek.

HERKES KAZANIR

Altaş, proje ile AVM'lerin mahallelere yayılacağını ifade etti. Hem markanın hem franchise'ının hem de AVM'nin kazanacağından bahseden Altaş, şu ifadeleri kullandı: "Her AVM kendi moto-kurye ekibini kuracağı için yaklaşık 6...