02 / 05 / 2024

sanal ofis kiracıları

sanal ofis kiracıları

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde sanal ofisleri ve belediyelerin sanal ofislerin ödediği vergilerle ilgili takibini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Belediyeler sanal ofis kiracılarının peşinde' başlıklı yazısı...

Sanal ofisler için vergi ödenir mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde sanal ofisleri ve belediyelerin sanal ofislerin ödediği vergilerle ilgili takibini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Belediyeler sanal ofis kiracılarının peşinde' başlıklı yazısı...

Panora GYO'dan kiracılarına Ocak ayı kira desteği!

Panora GYO, Covid-19'a karşı alınan yeni tedbirler ve kısıtlamalar dikkate alınarak, salgınla yapılan mücadele kapsamında bünyesinde faaliyet gösteren kiracılarına finansal destek verecek. 

Vakıflar Genel Müdürlüğü kiracılarına 2021'de kira artışı yapılmayacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce kiracılarına 2021 yılında kira artışı yapılmayacağı duyuruldu.

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yarın açıklanıyor!

Ocak ayı kira artış oranları ev sahipleri ve kiracıların en çok merak ettiği konular arasında bulunuyor. Kira sözleşmeleri Ocak ayında yenilenecek olan kiracılara ne kadar zam yapılacağı yarın açıklanacak.

Capitol'den kiracılarına yüzde 50'ye ek yüzde 25 indirim desteği!

2020 Temmuz ayından itibaren kiracılarına yüzde 50 indirim yapan Capitol, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasakları kapsamında ekstra yüzde 25 indirim yapma kararı aldı...

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

İş GYO Ocak-Mart 2021 döneminde kiracılarına kira desteği verecek!

İş GYO Ocak-Mart 2021 döneminde kiracıların geçmiş borçlarını kapatması veya ödeme planına bağlamaları şartıyla ve her bir kiracı özelinde değişen şekil ve tutarlarda kira desteği sağlanması hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verildi. 

Kiracılar desteklerden memnun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan destekler, kiracıları ve mülk sahiplerini sevindirdi. Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, düzenlemenin pandemi sürecinde zorluk yaşayan kiracılara can suyu olacağını söyledi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! İşte o rakamlar!

Ev sahipleri ve kiracıların merakla beklediği enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından açıklandı. Peki bu ay kiraya ne kadar zam gelecek?

Tolgahan Sayışman kiracılarından kira almadı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, pandemi nedeniyle kiracılarından kira almadı.

Bursa Büyükşehir'den kiracılarına kira desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı yazılı açıklamada, "İş yerini kapatmak durumunda kalan belediye kiracılarımızdan kısıtlılık süresi bitene kadar kira ve işgaliye ücretlerini almayacağız" ifadelerini kullandı.

Akiş GYO, Aralık ayında AVM kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO tarafından Akbatı ve Akasya AVM'de bulunan kiracılarına, Aralık ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere kira desteği sağlayacak.

sanal ofis kiracıları Haberi

sanal ofis kiracıları

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugün kaleme aldığı 'Belediyeler sanal ofis kiracılarının peşinde' başlıklı yazısında sanal ofisleri ve belediyelerin sanal ofislerin ödediği vergilerle ilgili takibini yazdı. 

Son dönemde belediyelerin sana ofis kiracılarının peşine düştüğüne dikkat çeken Abdullah Tolu, sanal ofislerin çevre temizlik vergisinin tartışma yarattığına vurgu yaptı. 

İşte Abdullah Tolu'nun 'Belediyeler sanal ofis kiracılarının peşinde' başlıklı yazısı...

Sanal ofis nedir, kullananlara ne fayda sağlıyor?

Sanal ofis, aslında yeni nesil çalışma kültürünün diğer bir adı. Son yıllarda teknolojideki hızlı değişikliklere bağlı olarak çalışma koşulları ve kültürü de değişti. Yaşadığımız pandemi süreci de, bunu oldukça hızlandırdı ve pekiştirdi. Teknolojideki hızlı gelişme ve değişmeler, işlerin artık mobil olarak yapılmasına neden oldu, şirketlerin işlerini yapabilmeleri için özel bir mekâna sahip olma ihtiyacını ortadan kaldırdı. 

Son zamanların...