18 / 05 / 2024

Sanat Mobiya ve Mobilya Malzemeleri İnegöl

Sanat Mobiya ve Mobilya Malzemeleri İnegöl

Sanat Mobilya ve Mobilya Malzemeleri Orman Ürünleri İnşaat Taşımacılık Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti., ÖİB'nin Bursa İnegöl Yenice Köyü'ndeki gayrimenkulü için 1 milyon 755 bin TL teklif verdi...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi 3 milyon TL yatırım bedeli ile Ahmet Kemal Ersu tarafından açıldı.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Homeland Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Homeland Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sanatıan ve Peyman Mohammadı ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul, bir dünya projesidir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'un, bir dünya projesi olduğunu dile getirerek, "İstanbul Kanalı ve oluşturduğu ekosistem sayesinde; Türkiye, bilimin, teknolojinin, sanatın ve ekonominin kalbi olacaktır. Bu bilinçle çalışmalarımız aralıksız sürüyor." dedi.

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahilinde yükselen Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor. Büyükyalı Bulvar, kafeleri, gurme restoranları, sanat merkezleri ve etkinlik programlarıyla yeni biz cazibe merkezi olacak.

Tarihi Siyavuşpaşa Köşkü sanat evi oluyor!

1571 yılından Mimar Sinan tarafından yapıldığı tahmin edilen Siyavuşpaşa Köşkü sanat galerisi ve atölyesi olarak hizmete açılacak. 

İktisadi Bağımsızlık Müzesi kapılarını açtı!

İş Bankası’nın Ankara'daki tarihi binası Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi olarak hizmete açıldı. Müzede orijinal olarak korunan tarihi alanlar, sanat galerisi ve sergi salonları bulunuyor.

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kültür sanata önem veren politikalarına ve ilçe tarihini yaşatan ve koruyan çalışmalarını hızla sürdüren Başkan Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin temelini attı.

Teoman Cihangir'deki evini 1 milyon TL'ye satıyor!

Türk rock müzik sanatçısı ve söz yazarı Teoman, Cihangir'deki evini 1.4 milyon TL'ye satışa çıkardı. Cihangir’deki deniz manzaralı evinden taşınacak şarkıcı, yeni ev arayışına girdi.

Sanat Mobiya ve Mobilya Malzemeleri İnegöl Haberi

Sanat Mobiya ve Mobilya Malzemeleri İnegöl

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR

TARİH             :   9/9/2014


KARAR NO    :   2014/ÖİB-K-65


KONU              :   Gayrimenkulün özelleştirilmesi


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca;


1. Maliye Hazinesi’ne ait iken İdarece tta Gayrimenkul A.Ş.’ye devrine karar verilen, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Yenice köyü, Köyiçi mevkii, 587 ada, 6 no.lu parseldeki 11.038,25 m2 yüzölçümlü sanayi alanı imarlı gayrimenkulün 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak yapılan ihalesi sonucunda İhale Komisyonunca;


“Satışa konu varlığın; özelleştirme ihalesinde 1.755.000 (Birmilyonyediyüzellibeşbin) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Sanat Mobiya ve Mobilya Malzemeleri Orman Ürünleri İnşaat Taşımacılık Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç ve Dış Ticaret...