03 / 05 / 2024

sanatçıların evleri

sanatçıların evleri

Ünlüler kazandıklarını gayrimenkul sektörüne yatırmaya devam ediyor. 2016 yılının ilk 6 ayında ev alanlar listesine en son Çağatay Ulusoy katıldı. Ünlüler sektöre yaptıkları yatırımlarla dikkat çekti.

Ünlüler gayrimenkul yatırımlarını yurtdışında yapıyor!

Kazandıkaları paraları gayrimenkule yatıran ünlüler artık Türkiye sınırlarını aştı. İşte yatırımlarını, Amerika ve İngiltere'nin de aralarında bulunduğu ülkelere yapan sanatçılar ve yurtdışı adresleri...

Ne altın ne dolar! Bu yatırım araçlarının bir yılda getirisi yüzde 29 oldu! Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

​​​​​​​Altın ve dolara karşı yeni yatırım araçları ön plana çıktı. Sanat eserleri, saatler hatta mobilyalar bile yatırım aracı olurken, getirisi ise bir yılda yüzde 30’a dayandı.

Sanatçı Fabrikası'nın tahliyesine ek süre verildi!

Bakırköylü Sanatçılar Derneği'nin, Vakıflar Genel Müdürlüğünce, kütüphane yapılacağı nedeniyle tahliyesi istendi. Müdürlükçe verilen 15 günlük süre bugün sona erdi. Vakıfların, binanın tahliyesi için 1 hafta verdiği belirtildi.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Ankara'daki sel mağdurlarının evleri onarılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şiddetli sağanak yağışlar sonrası evleri zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.

Kirayı artıran yandı! Fırsatçıların evi ilana çıkmayacak!

Elâzığ’da fırsatçılığın önüne geçmek için kira belirleme komisyonu kurulacak. Komisyon, belirlenen fiyatın üzerinde kira istenirse, emlakçıların o evleri ilana çıkarmasını engelleyecek.

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahilinde yükselen Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor. Büyükyalı Bulvar, kafeleri, gurme restoranları, sanat merkezleri ve etkinlik programlarıyla yeni biz cazibe merkezi olacak.

Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı!

Tanyer Yapı, Narlıdere’de sıra dışı mimarisiyle ödüller alan Asma Bahçeler projesinin ardından BulutOrman projesiyle de ilgi çekmeyi başardı. Narlıdere BulutOrman Evleri'nde satışların yüzde 90'ı tamamlandı.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Gaziantepli sanatçılar için TOKİ'den konut talebi!

Türkiye Müzisyen ve Sanatçılar Federasyonu Başkanı Ahmet Onurlu, müzisyen ve sanatçılar için TOKİ'den konut talebinde bulanacağını belirtti. Onurlu, ''Sanatçılarımız kira öder gibi ev sahibi olacaklar" dedi.

Larissa Göl Evleri'nde 3 haftada satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Erdn İnşaat imzasıyla İzmir Menemen'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde 3 haftada satışların yüzde 60'ı tamamlandı.

Doğu'da evleri yıkılan vatandaşların evleri birebir teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Söz verdiğimiz her bir proje zamanında, gecikmeden bitirilmiş olacak. Görüşmelerimizde vatandaşların yaralarını sararak taleplerini karşılamış olacağız. Evi yıkılan Şırnak, Silopi, İdil ve Cizre'deki vatandaşlarımıza evlerini birebir teslim edeceğiz" dedi.

sanatçıların evleri Haberi

sanatçıların evleri


1-) KIVANÇ TATLITUĞ: Kapı komşusu Hollywood 


Kıvanç Tatlıtuğ da bu yıl hem evlenen hem de ev alan ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda Amerika'ya giderek dil ve oyunculuk eğitimi alan Tatlıtuğ'un, Los Angeles'tan bir ev satın aldığı söyleniyor. Emlak yatırımlarıyla babasının ilgilendiği yakışıklı oyuncunun daha önceki yıllarda aldığı Göcek, Sinpaş Lagün, Çekmeköy ve Gümüşsüyü'nda değerli evleri bulunuyor. 





2-) ZİYNET SALİ: Memleketine yatırım yaptı


Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, bu kez kendi memleketine yatırım yapmayı tercih etti. Geçtiğimiz yıl Çatalköy'de villa satın alan, Gayrettepe Işbankalılar Sitesi'nde dairesi bulunan Ziynet Sali, Lefkoşe'den ev satın aldı. Ödediği rakamı ise sır gibi saklıyor. 





3-) ÇAĞATAY ULUSOY: Tercihi Los Angeles oldu


Son yılların en çok kazanan isimlerinden Çağatay Ulusoy, dil eğitimi için gittiği Amerika'da ev sahibi oldu. Geçtiğimiz...