04 / 05 / 2024

Sanayi Bağlantı Köprüsü denizli

Sanayi Bağlantı Köprüsü denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

1915 Çanakkale Köprüsü'nde geri sayım başladı!

Çanakkale Boğazı’nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk defa birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde artık sona gelindi. Simgelerin köprsünün ekonomiye yılda 223 milyarlık katlı sağlaması planlanıyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün 3. tabliye montajı başladı!

"Çanakkale Boğazı'nın gerdanlığı" olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 3. tabliye montaj çalışmaları başladı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde askı halatlarının montajı başladı!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında askı halatlarının montaj çalışmaları başladı.

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde ana kablo montajı başladı!

18 Mart 2017 tarihinde temeli atılan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde ana kablo montajı için çalışmalar başladı. Çelik kablolarda kullanılan 162 bin kilometre tel uzunluğu ile dünyanın etrafı 4 kez dolaşılabiliyor.

Elazığ Kömürhan Köprüsü açıldı!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli açılıyor!

İnşasında Eyfel Kulesi'ndeki kadar, yaklaşık 7 bin ton çelik kullanılan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli bugün gerçekleşecek törenle hizmete açılacak.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Yeni Kömürhan Köprüsü, Bağlantı Tüneli ve Yolu Yapım Projesi tamamlandı!

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan "Kömürhan Köprüsü", bağlantı tüneli ve yeni yüzüyle Doğu Anadolu'yu Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgeleriyle bağlayacak..

Yeni Kömürhan Köprüsü'nün iki yakası birleşti!

Fiziki gerçekleşmenin yüzde 99 olduğu Yeni Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli tamamlandığında, mevcut yol 1 kilometre kısalacak, zaman ve akaryakıttan tasarruf edilerek ekonomiye katkı sağlanacak...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kuzey yönlü geçici çalışma halatı montajı başladı!

Çanakkale Boğazı'nda yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nde kuzey yönlü geçici çalışma halatı montajına başlandı.

Sanayi Bağlantı Köprüsü denizli Haberi

Sanayi Bağlantı Köprüsü denizli

Denizli’nin ilk ard germe köprüsü olan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün yapımında son aşamaya gelindi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 1.ve 2. Sanayi bölgesini 3. Sanayi'ye bağlayacak olan Sanayi Bağlantı Köprüsü ile Denizli-İzmir Karayolu üzerindeki trafik yoğunluğu azalacak ve bu bölgede meydana gelen trafik kazalarının da önüne geçilmiş olacak. Teknik olarak yapımı bakımından Türkiye’nin en zor bağlantılarından birisi olan köprü, 5 ayak üzerinde yükseliyor. 4 ayak açıklığı bulunan Sanayi Bağlantı Köprüsü'nün, orta yaka açıklığı 52 metre, baştaki iki ayak açıklığı ise 32 metre olacak. Toplam uzunluğu 500 metre olarak belirlenen köprünün beton dökme işlemi tamamlandı. Beton dökümünün ardından halatlar gerilmeye başlayacak ve daha sonra ise asfalt döküm işlemlerine geçilecek.

“Ulaşımda sorunlar en aza inecek”

Denizli büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ulaşım...