27 / 09 / 2024

Sanayi Entegre Çevre Eğitimi

Sanayi Entegre Çevre Eğitimi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sanayicilere kirletmeden çevreyi koruma anlayışı kazandırmak amacıyla eğitim verilecek

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentor Çevre Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Dinçer tarafından kuruldu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glanco İnşaat Çevre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Geylan ve Semih Geylan ortaklığında kuruldu. 

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurt Çevre İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Kurt ve İbrahim Kurt ortaklığında kuruldu. 

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Ayan tarafından kuruldu.

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boz Çevre Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Avni Boz, Hasan Boz ve Okan Boz ortaklığında kuruldu.

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaytaz Peyzaj Çevre Düzenleme İnşaat Palet Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ergün Çimen tarafından kuruldu.

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Solins Güneş Entegre Sistemler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solins Güneş Entegre Sistemler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Sözbir tarafından kuruldu.

Sira Çevre Düzeni İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sira Çevre Düzeni İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Cihat Albayrak tarafından kuruldu.

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Çevre Teknolojisi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Sanayi Entegre Çevre Eğitimi Haberi

Sanayi Entegre Çevre Eğitimi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, çevreyi korumak ve kirlenmeden önlem alınması amacıyla ''Entegre Çevre Eğitimi Projesi'' hazırlandı.


Proje kapsamında, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından Çevre Mevzuatı ve uygulamaları konusunda sanayicilere yönelik eğitimler verilmesini planlanıyor. 


İlk olarak 29 Haziran'da İstanbul Sanayi Odası'nda düzenlenen eğitim programına, oda üyesi yaklaşık 150 firmanın temsilcisi katıldı. 


Bakanlık tarafından proje kapsamında, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Bursa Sanayi ve Ticaret Odası ile Kocaeli, Konya ve Adana sanayi odalarında yıl içinde eğitimler düzenlenecek. 


''Entegre Çevre Eğitimi Projesi'' kapsamında planlanan sanayi odalarında eğitimler tamamlandıktan sonra, program Bakanlık tarafından uygun görülen diğer illerde de...