05 / 07 / 2024

Sanayi Evleri Sitesi İcradan

Sanayi Evleri Sitesi İcradan

T.C. Elazığ 3. İcra Müdürlüğü, Elazığ ili merkez ilçesi Sürsürü mahallesindeki Sanayi Evleri Sitesi'ndeki 3 daireyi toplam 450 bin TL'den ayrı ayrı satışa çıkardı. Satış, 28 Ağustos 2012 Salı günü gerçekleştirilecek

55 aile tapu mağduru oldu: Müteahhit kayıp, mülk sahipleri isyanda!

Bursa'da 10 sene önce Osmangazi Evleri Sitesi'nden konut alan toplamda 55 aile, yer sahipleri ve müteahhit arasındaki anlaşmazlık sebebiyle tapularını alamadı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kendo Kemer Evleri Sitesi'ne SOTCA'dan ödül!

Göktürk’te yer alan Kendo Kemer Evleri Sitesi, doğayla bütünleşen özgün mimarisi ile Sign of The City Awards (SOTCA) Tamamlanmış En İyi Müstakil Konut ödülünü kazandı...

Göktürk Panorama Evleri Sitesi'nde 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan Panorama Evleri Sitesi'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mecit Öztekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beykoz, Soğuksu Mahallesi, Çubuklu Evleri Sitesi'nde kuruldu.

Adana'daki sanayi sitelerinin yolları yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Metal Sanayi İşleri Sitesi’nde başlatılan ve yaklaşık bir ay devam edecek yol ve asfaltlama çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Esnaf çalışmalardan memnun ve Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkürlerini iletiyor.

Vav Group İnşaat ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vav Group İnşaat ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ertan Kılıç tarafından 80 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Beykoz, Göztepe Mahallesi, Göksu Evleri Sitesi Bulvarı'nda kuruldu.

Atri İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Atri İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Mert Kahraman tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak Akasya Evleri Sitesi'nde kuruldu.

Kemer Park Evleri Sitesi'nde icradan 5 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul İli Eyüp İlçesi Kemer Park Evleri Sitesi'nde bulunan villa İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından 3 Aralık 2015 günü saat 15:50 ile 16:00 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Mesa 24 Çengelköy'de 6 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Mesa 24 Çengelköy Evleri Sitesi'nde bulunan villa satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Merter Çınar Evleri'nde 4.7 milyon TL'ye satılık 4 garaj!

Bakırköy Satış Memurluğu tarafından İstanbul Güngören'de Merter Çınar Evleri Sitesi'nde bulunan 4 garaj satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 710 bin 700 TL olarak belirlendi.

Hanen Travel Seyahat Acentası Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanen Travel Seyahat Acentası Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hanen Ben Salah tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Ümraniye, Atakent Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, İstanbul Evleri Sitesi'nde kuruldu.

Başakşehir Belediyesi'nden 6.3 milyon TL'ye satılık 13 konut!

Başakşehir Belediye Başkanlığından Başakşehir İlçe sınırlarında yer alan Banu Evleri Sitesi'nde 13 adet konut 6 milyon 386 bin TL'ye kapalı teklif usulü ile 13 Temmuz günü ihale edilecek.

Banu Evleri'nde 13 ev 6.3 milyon TL'ye satılacak!

Bahçeşehir'de Banu Evleri Sitesi A1 ve A2 blokta bulunan 13 adet daire, Başakşehir Belediye Başkanlığı tarafından 13 Temmuz 2015 günü kapalı teklif usulüyle ihale ediliyor.

Sanayi Evleri Sitesi İcradan Haberi

Sanayi Evleri Sitesi İcradan
Verilen ilan şöyle;


T.C. ELAZIĞ 3. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

DOSYA NO: 2010/3141 ÖRNEK NO: 27

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satışına karar verilen taşınmazların cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1- TAPU KAYDI: ELAZIĞ İLİ MERKEZ İLÇESİ, SÜRSÜRÜ MAH. 1150 ADA, 1 PARSEL, A2 BLOK,

3. KAT, 7 NOLU BAĞIMSIZ BÖLÜM.

ÖZELLİKLERİ: Mesken vasıflı, kat mülkiyetli tam hissedir. Arsa pay/paydası: 1/80 dir. Taşınmazın beyan hanesinde "15/02/2012 tarihli rapora göre, bu bağımsız bölümün/bloğun projede belirlenen bağımsız bölüm numarası/blok numarası ile fiili kullanımı uyumsuzdur' şerhi bulunmakta olup, bu şerh ile birlikte satılacaktır. Gayrimenkul 'Alaşehir Mah. Ulubey Sokak, Sanayi Evleri Sitesi C2 blok No: 14 Elazığ" adresindedir. Gayrimenkulun yer aldığı bine BA karkas 5 katlı kaloriferli asansörlü bir bina olup, yıpranma payı % 15 civarındadır. Apartman dairesi 1 salon,...