09 / 05 / 2024

sanayi imar planı antalya

sanayi imar planı antalya

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, sanayi esnafının merakla beklediği imar planı konusunda açıklama yaptı.

Silifke'de imar planı revizyonu kapsamında OSB’de kamulaştırma çalışmaları devam ediyor...

2000 senesinde 96 hektarlık alanda kurulan ve 6 alanda, bin 500 kişiye istihdam sağlayan Silifke Organize Sanayi Bölgesi’nde, imar planı revizyonu kapsamında meydana gelen 4 parselden 2’sinin tahsis edildiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Kavacık OSB projesinin imar planı askıda!

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

Burdur Belediyesi'nin imar planı değişikliğine tepki!

AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi, Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'in yeni sanayi bölgesindeki yakınlarına ait olduğu iddia edilen bir arazinin imar planını değiştirerek rantsal kazanç sağladığını öne sürdü...

Isparta Gül İki Sanayi Sitesi'nin imar planı onaylandı!

Isparta'nın Bozanönü yolunda 1 milyon 200 bin metrekarelik Gül İki Sanayi Sitesi'nin mimari projesi tamamlanırken, imar planı onayı da sonuçlandı. 

Aydınlı Küçük Sanayi Alanı Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Tuzla'daki Aydınlı Küçük Sanayi Alanı Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı...

Menderes Türel'den sanayi imar planı açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, sanayi esnafının merakla beklediği imar planı konusunda açıklama yaptı.

Kağıthane Sanayi Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Kağıthane İlçesi'ne bağlı Sanayi Mahallesi'ndeki bazı parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı..

İBB Tuzla'da 2 imar planı değişikliğini askıya çıkardı!

Tuzla'da E-5 ile Demiryolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin ve Orhanlı Sanayi Bölgesine ait dere İşletme bandlarının revize edilmesine ilişkin imar planı tadilatları askıya çıktı..

Güngören Sanayi Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi, Sanayi Mahallesi'ndeki imar plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Tuzla Orhanlı Sanayi Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, Orhanlı Sanayi Bölgesi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Pendik Kurtköy Şeyhli Sanayi Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Pendik İlçesi, Kurtköy Şeyhli Sanayi Bölgesi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

sanayi imar planı antalya Haberi

sanayi imar planı antalya

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ‘Esnaf Buluşma’ programı çerçevesinde eski sanayi esnafı ile görüştü. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, sanayi esnafı ile kahvaltı yapan Başkan Menderes Türel, yoğun çalışma temposu içerisinde esnafla birlikte olmak için kahvaltı programına koşa koşa geldiğini belirtti. Esnafla konuşan Başkan Türel, çalışmaları hakkında kısa açıklamalar yaptı. Antalya’ya önemli hizmetler kazandırmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Türel,  “Kavşaklar, Konyaaltı Sahil Projesi, hakikaten çok güzel oldu. Görmeyenler mutlaka açılan bölümlerini görsün. İnşallah bayrama kadar tamamını açacağız. Yeni raylı sistem projemizle birlikte bütün Antalya’nın alt yapısı üst yapısıyla uğraşıyoruz. Antalya’nın hakikaten uzun senelerdir beklediği hak ettiği hizmetleri Antalya’ya kazandırıyor olmak bizim için büyük onur. Bunları sizin adınıza yapıyor olmaktan şeref duyuyoruz” diye konuştu.

Sorunu...