04 / 05 / 2024

Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hattı

Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hattı

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi konuk edeceği derbi öncesinde ulaşım yönünden bazı sıkıntılar yaşanıyor. Passolig’in etkisiyle zaten seyirciler tribünden kaçarken, Sarı-Kırmızılı taraftarların maçlara giderken kullandığı Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hat

İstanbul'un o ilçesinde imar krizi: 35 yıllık evlerde oturanlar konut imarı ve dönüşüm istiyor!

Pendik'te Sanayi Mahallesi sakinleri yetkililere seslendi ve konut imarı ile kentsel dönüşüm talep etti. İşte detaylar...

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Kocaeli Körfez'de 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Kocaeli ili İzmit Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Metro Hırdavat İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hırdavat İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Talaş tarafından kuruldu.

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi açıldı!

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halide Usun tarafından açıldı.

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

Samsun Ladik Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işini ihale ediyor. İşin bedeli 10 milyon 179 bin TL olarak belirlendi. 

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi açıldı!

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Wen Levent kampanyalı fiyatları 2018!

Genyap İnşaat imzası ile İstanbul'un 4.Levent Sanayi Mahallesi'nde inşa edilen Wen Levent'te kampanyalı fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor..

Kağıthane Sanayi Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Kağıthane İlçesi'ne bağlı Sanayi Mahallesi'ndeki bazı parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı..

Güngören Sanayi Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Güngören İlçesi, Sanayi Mahallesi'ndeki imar plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım köprüsünün çalışmalarını tamamladı.

Hatay Dörtyol'da kat karşılığı inşaat ihalesi 3 Ağustos'ta!

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 3 Ağustos'ta saat 14:00’de yapılacak..

Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hattı Haberi

Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hattı

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi konuk edeceği derbi öncesinde ulaşım yönünden bazı sıkıntılar yaşanıyor. Passolig’in etkisiyle zaten seyirciler tribünden kaçarken, Sarı-Kırmızılı taraftarların maçlara giderken kullandığı Sanayi Mahallesi-Seyrantepe metro hattı da bugün çalışmıyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde ise ‘kedi yolları’ yapılacağı için Asya-Avrupa yönü sağ şerit araç trafiğine kapatılacak.


Galatasaray’ın bugün Türk Telekom Arena’da Fenerbah-çe’yi ağırlayacağı maçın olaysız geç-mesi herkesin ortak temennisi. Deplasman yasağından dolayı Sarı-Lacivertlilerin alınmayacağı karşılaşmayı, 52 bin kapasiteli statta 45 bine yakın Sarı-Kırmızılı taraftarın izlemesi bekleniyor. Passolig’in etkisiyle sayı daha da aşağıya düşebilir. En son Manisa’da oynanan Süper Kupa finali başta olmak üzere önceki müsabakalarda birçok sorunla mücadele etmek zorunda kalan futbolseverler, sırf bu sebeple dev maçı televizyondan seyretme yoluna gidebilir.


Açıkçası taraftara güçlük çıkaran konu sadece Passolig değil. Örneğin böylesine önemli...