08 / 05 / 2024

sanayi parseli yatırım

sanayi parseli yatırım

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün: Türkiye'de, bin tane sanayi parselini bu dönemde, üzerine yatırım yapılmadığı için kapatıldığı için geri aldık

Balıkesir Sanayi Odası yatırım çağrısı yaptı!

Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, “Yatırıma ve üretime devam” mesajı verdi.Balıkesir Sanayi Odası'nın son meclis toplantısında 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasının etkileri değerlendirilirken darbe girişimi bir kez daha kınandı.

Taşkent Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taşkent Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Abdulkerım Önecek Müdürlüğü'nde 18 milyon 900 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Esenler, Oruçreis Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 9 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 9 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran 'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 7 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 7 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Erbeğ 6 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 6 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Erbeğ 5 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 5 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 4 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 4 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 2 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 2 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran 'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Erbeğ 17 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 17 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 15 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 15 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Erbeğ 13 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 13 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 12 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 12 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Erbeğ 10 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 10 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

sanayi parseli yatırım Haberi

sanayi parseli yatırım

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, sanayi yatırımı için tahsis edilen bin tane sanayi parselini, üzerine yatırım yapılmadığı için geri aldıklarını belirtti. 

Bakan Ergün, Gaziantepli sanayici ve iş adamlarıyla bir araya geldiği bilgilendirme toplantısında, sanayicilerin sorunlarını dinledi. 

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Atilla Güner, Bakan Ergün'e 5. Organize Sanayi Bölgesi'ne ilişkin verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti. 

Bakan Ergün, Güner'in ''5. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi ve arsa tahsisi''ne ilişkin sorusu üzerine, yer tahsislerinin 3 yıl içerisinde yatırıma dönüşmemesi halinde iptal olacağını söyledi. 


''Alalım, 25 sene sonra bakarız, buralar çok gelişiyor. 25 sene sonra yaparız değil'' diyen Bakan Ergün, 3 yıl içerisinde yatırıma dönüşmeyen yerlerin alınarak başkasına tahsis edileceğini, bunu bilerek hareket edilmesi gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: 

'''Sonra efendim 'Yerimizi aldılar da bak...