03 / 05 / 2024

Sanayi tesisleri çed

Sanayi tesisleri çed

Mehmet Ersan Aytaç, artık kapasite genişletmek isteyen firmaların doğrudan bakanlığa başvuracaklarını bakanlığın ise gerek görmesi halinde çevre etki değerlendirme raporu olmadan firmalara genişleme hakkı vere bileceğini söyledi

Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya: Dar gelirliler için yapı stoku yok!

Diyarbakır asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinde çok sayıda insanı kaybetti. Fakat şehirdeki sanayi tesisleri depremden çok etkilenmezken iş gücü kaybı diğer şehirler gibi önemli bir sorun olarak öne çıktı.

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erksim tarafından kuruldu.

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Konut sektöründe 30 senedir birçok projeler yapan Tanyer Yapı, son 2 senedir adım attığı sanayi tesisleri inşası konusunda büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Şu an farklı sanayi bölgelerinde de toplam 10 adet şantiyesi bulunan Tanyer Yapı'nin hedefi büyümek. İşte haberin ayrıntıları...

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Revolte Consultıng Gayrimenkul Acenteliği İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Edılıya Israfılova tarafından kuruldu.

Ed Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enis Dal tarafından kuruldu.

Uluslararası alanda pek çok sektöre üretim yapan Alman sanayi devini Türk şirketi satın aldı

Yedi farklı ülkede üretim tesisleri bulunan ve 4 bin çalışanı olan Alman sanayi devi, Türk firması ve gizemli ortağı tarafından satın alındı.

Akaltun Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaltun Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Cumalı Altun, Seıd Aman Seıd ve Stelbenat Issa Sıed ortaklığında kuruldu.

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Efe Emirhan Demir ve Ekrem Duvar ortaklığında kuruldu.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Esintisi Su Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Pekşen ve Onur Can Özcan ortaklığında kuruldu.

Sanayi tesisleri depreme karşı dayanıklı mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'deki büyük sanayi tesislerinin yüzde 75'inin deprem tehlikesi altında olduğunu söyledi. Peki, olası bir depremde tesislerin zarar görmesi ne gibi risklere yol açar? Uzmanlar konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ed-Dukum'daki sanayi bölgelerinde kira bedeli düşürülecek mi?

Umman`da ilk uzun vadeli teşvik planı onaylandı. Teşvik planının Ed-Dukum'daki Özel Ekonomik Bölge ile sanayi bölgelerindeki kira bedelinin gelecek yılın sonuna kadar düşürülmesini kapsadığı ifade edildi.

Mersin Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek!

Mersin Akdeniz'de sanayi tesisleri arasında kalan imar sıkıntısı yaşanan yerler için binlik planlar hazırlandı.

Sanayi tesisleri çed Haberi

Sanayi tesisleri çed


KSO meclisinde konuşan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, artık kapasite genişletmek isteyen firmaların doğrudan bakanlığa başvuracaklarını bakanlığın ise gerek görmesi halinde çevre etki değerlendirme raporu olmadan firmalara genişleme hakkı vere bileceğini söyledi


Kocaeli Sanayi Odası’nın (KSO) yeni yılın ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda bu ay İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç katıldı. İlhan Bayram, sanayicilerin su kullanımı ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verirken Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç, değişen çevre etki değerlendirme (ÇED) raporu yönetmeliği hakkında bilgi verdi.

SU KULLANIM ÜCRETLERİ YÜKSEK

Türk ve Kocaeli ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulunan başkan Zeyinoğlu, sanayicilerin İSU ile ilgili yaşadığı sorunları aktardı....