29 / 04 / 2024

sanayicilere toki desteği

sanayicilere toki desteği

EBSO Başkanı Ender Yorgancıla r’ın devletin TOKİ modeliyle fabrika yapması önerisine hükümet yeşil ışık yaktı. Sanayicinin binaya para bağlamayacağı bir modelin hayata geçirileceği de açıklandı,

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

Evi olmayan emekliye TOKİ desteği artırılacak!

Yeni yılda devreye alınması beklenen uygulamalar kapsamında iş kuran emekliye teşvik verilecek, evi olmayanlara 'TOKİ desteği’ artırılacak.

Çevre Bakanlığı'nın akademisyen desteği 30 Haziran'a uzatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TÜÇEV’in, üniversitelerde görev yapan ve yardımcı doçentlere yönelik telif hakları konusundaki desteği için belirlenen süre uzaltıldı.Son başvuru tarihi 30 Haziran olarak açıklandı.

Ev alana devlet desteği nasıl sağlanacak?

Torba Yasa esasları gereğince konut kredisi devlet desteği 18 Mart 2015 akşamı kabul edildi. Yasa gereğince, devlet konut alacaklara yardım yapacak. Peki, ev alana devlet desteği nasıl sağlanacak?

Bulut Bağcı: Devlet desteği turizmde meyvelerini vermeye başladı!

GTD Başkanı Bulut Bağcı, "Bu ay yüzde 5'lik bir artış var. Devlet desteği meyvelerini vermeye başladı. 4 milyonu yakalarız" dedi.

Suriyelilerin yaşadığı yerel yönetimlere kredi desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu İller Bankası, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ile gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde Suriyelilerin yoğun olarak bulunduğu yerel yönetimlere yaklaşık 375 milyon dolar kredi desteği sağladı

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015!

Kentsel dönüşümden yararlanarak anlaşma yolu ile tahliye edilen riskli binaların mal sahiplerine devlet birtakım finansal desteklerde bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015..

Devlet konut kredisi desteği 2015!

7 Nisan 2015 tarihinde yürürlüğe giren Bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun ile devlet konut kredisi desteği yapacak. İşte devlet konut kredisi desteği 2015 şartları..

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Kentsel dönüşümde kredi desteği nasıl alınacak?

Kentsel dönüşümde konut edinme kredisine 400, iş yeri edinme kredisine 300 baz puanlık faiz desteği verilecek. Doğal afet sonucu ev ya da iş yeri hasar gören ya da yıkılan vatandaş, kullandığı kredi için de faiz desteğinden yararlanabilecek.

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı!

Ağaoğlu İnşaat'ın faiz desteği kampanyası devam ediyor. My Towerland, Andromeda Gold ve My Home Maslak projelerinde geçerli olan kampanyada yüzde 1 peşinat imkanı bulunuyor.

sanayicilere toki desteği Haberi

sanayicilere toki desteği


Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ın devletin TOKİ modeliyle fabrika yapması önerisine hükümetten destek geldi. Egedesonsöz'den Sinan Doğan'ın haberine göre Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Akdeniz, Ege-Marmara ve Karadeniz’e 3 büyük üretim-yatırım bölgesi kurulacağını belirterek, bu bölgelerde sanayicinin binaya para bağlamayacağını, fabrikayı devlet yapacağını, sanayicinin de devlete kira ödeyeceğini açıkladı.

Bakan Işık, “Türkiye’de en az üç bölgede çok büyük üretim alanları çalışması yapıyoruz. Bu alanlarda Türkiye’nin cari açığına derman olacak üretimlerin yapılmasına çalışıyoruz. Büyük üretim alanları olacak. İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri var ama bundan çok daha büyük üretim alanları olacak. En az bin dönüm alan olacak, hatta 20 bin dönüme kadar büyük araziler üzerinde buna imkan sağlanacak. Bu konuda, Akdeniz, Ege-Marmara bir de Karadeniz...