05 / 05 / 2024

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi

1 Haziran'da Meclis komisyonunda kabul edilen 'Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi' tasarısı TBMM grup toplantılarında konuşuldu. Konu, Başbakan Yıldırım ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gündemindeydi.

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 54 milyon TL sermaye bedeli ile Hazar Akay tarafından kuruldu.

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Future Invest Global Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tunç İnsel, Zafer Ergün, Ahmet Hamza Akıncı, Ahmet Şevket Kocaoğlu, Can Berkay Sporcu, Phılıppe Yves El Fassy ve Akın Algül ortaklığında kuruldu.

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Öztürk tarafından kuruldu.

Bevk108 Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bevk108 Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Ercantürk tarafından kuruldu.

Türk ve Japon müteahhitlerinden yeni ortaklık! 

Türk ve Japon müteahhitlik firmaları, aralarındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve üçüncü ülkelerdeki iş ortaklıklarının artırılması amacıyla "6'ncı Türkiye-Japonya Uluslararası İnşaat İşbirliği Konferansı" düzenledi. 

Casavision Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casavision Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Deliler tarafından kuruldu.

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ertan kunter tarafından kuruldu.

İsyus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

İsyus Gayrimenkul Geliştirme Ve Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ödoğan ve Hadı Bahramı ortaklığında kuruldu.

Alfa Karya Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Karya Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedel ile Yavuz Ören ve Mehmet Enes Babalıoğlu ortaklığında kuruldu.

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

People And Places Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Şimşek, Salim Can Kirişçi ve Mehmet Özgümüş ortaklığında kuruldu.

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Arıcı tarafından kuruldu.

Sowa Peyzaj Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sowa Peyzaj Mimarlık Mühendislik Proje Geliştirme Ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Melis Genç tarafından kuruldu.

Realreform Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Realreform Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Demir ve Fatma Demir ortaklığında kuruldu.

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Haberi

Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi

'Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi' tasarısı 1 Haziran'da yürürlüğe girdi. Meclis komisyonunda kabul edilen tasarı alternatif alan bulunmaması halinde zeytinliklere sanayi ve maden tesisi yapılmasının önünü açıyor. 


AK Parti grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, tartışmalara neden olan zeytinlik düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.


Yıldırım, "Bakanlık olur verirse bu iş olacak. Eğer bu işin yapılmasında üstün kamu yararı varsa bu gerçekleşecek. Türkiye'nin geleceği açısından zeytin mi daha önemli yoksa yapılacak tesis mi daha önemli'' şeklinde konuştu.


CHP lideri Kılıçdaroğlu da partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Bir de şimdi zeytin ağacının katliamına sıra geldi. Doymuyorlar. Yiyorlar doymuyorlar. Ya siz zeytin ağacından zeytinden ne istiyorsunuz. Maden arayacaklar. Maden yerin üzerinde yerin altına neden bakıyorsun'' dedi.


Tasarı neleri değiştiriyor


Söz konusu tasarının yasalaşması durumunda;


- Alternatif alan bulunmaması durumunda...