10 / 05 / 2024

Sancak İskele Metal Endüstri adres

Sancak İskele Metal Endüstri adres

Sancak İskele Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 75 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levent İskele Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmetullah Levent tarafından kuruldu.

Yılmaz İskele İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz İskele İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yılmaz Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sancak İskele Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sancak İskele Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 75 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat Mühendislik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hırdavat Hafriyat Nakliye İnşaat Mühendislik Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fırat Barçedoğmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Şen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da kuruldu.

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5 K Yapı İnşaat Metal Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burhan Başalma tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Ümraniye, Atakent'te kuruldu.

Metal Gayrimenkul 30 Mayıs genel kurulunu tescilledi!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 0 Mayıs 2014 tarihinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul İkinci Toplantısı kararlarını tescilledi.

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gılobal Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri ve Metal Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Davcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kartal, Soğanlık, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Mesut Sancak: Avrupa'nın en yüksek binasını yapacağız!

Mesut Sancak'ın İzmir macerası 2004'te, inşaat macerası 2006'da başladı. O tarihte İzmir'i, İzmir iş dünyasının önde gelen isimlerinin bile, "Buraya fazla gelir" dedikleri Folkart Narlıdere ile buluşturdu...

Mesut Sancak: İzmir’de gayrimenkule bakışı değiştirdik!

Mesut Sancak’ın İzmir macerası 2004’te, inşaat macerası 2006’da başladı. O tarihte İzmir’i, İzmir iş dünyasının önde gelen isimlerinin bile, “Buraya fazla gelir” dedikleri Folkart Narlıdere ile buluşturdu. Ardından diğer projeler geldi

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarenli İnşaat Elektrik Metal ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Dönmez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Haziran'da Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Gentaş Metal, Lırı Industrıale firmasını satın aldı!

Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'mnda yapılan yazılı açıklamaya göre Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret , Lırı Industrıale firmasını satın aldı.

Sancak İskele Metal Endüstri adres Haberi

Sancak İskele Metal Endüstri adres


Sancak İskele Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 75 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Sancak İskele Metal Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, B-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, C-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...