07 / 05 / 2024

Sancaklar Camii Tasarımcısı

Sancaklar Camii Tasarımcısı

2015 yılının en iyi tasarımlarının belirleneceği yarışmanın adayları arasında Türk mimar Emre Arolat’ın tasarladığı Sancaklar Cami de bulunuyor.

20 kent 280 tasarımcı KArtal için bir araya geldi!

Kartal Belediyesi’nin desteklediği TAK Kamp Etkinliği’nin 4’üncüsü rekor katılımla Kartal’da gerçekleşti. “Tasarımcılar Kartal’da Buluşuyor” temasıyla gerçekleştirilen TAK Kamp’a 20 farklı kentten 280 tasarımcı katıldı.

Dünyanın en iyi mutfak tasarımcısı aranıyor!

Tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan dünyanın en iyi soğutucu ve pişirme markaları Sub-zero Wolf, dünyanın en iyi mutfak tasarımcısını seçmeye hazırlanıyor.

yooistanbul'un iddiası tasarımcısından geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Ulus-Ortaköy- Zincirlikuyu üçgeninde yer alan yooistanbul projesini anlattı. Tümer, projenin tasarımının ve tasarımcısının iddialı olduğunu belirtti.

Türk tasarımcıdan portatif sığınaklar!

Türk tasarımcı Hakan Gürsu’nun kurduğu Designnobis firması, doğal afetlerden etkilenenler için portatif sığınaklar üretmeye başladı. Dış etkenlere karşı korunaklı sığanaklar afetzedelere umut olacak. İşte ayrıntılar...

Martı GYO'da Genel Müdür Yardımcısı değişti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Beyza Erdoğan'ın görevinden ayrıldığını, yerine Genel Müdür Yardımcısı (CFO) olarak İpek Gül'ün atandığını KAP'a bildirdi.

Gayrimenkul yatırım fonları gayrimenkul ve borsa yatırımcısını birleştirecek!

Yatırımcı artık gayrimenkul sektörüne yatırım fonları üzerinden de yatırım yapabilecek. Birkaç yılda 10 milyar TL büyüklüğe ulaşması beklenen gayrimenkul yatırım fonları, iki sektör yatırımcısını birleştirecek

Gayrimenkulde yatırım fonları iki sektör yatırımcısını birleştirecek!

Yatırımcı artık gayrimenkul sektörüne yatırım fonları üzerinden de yatırım yapabilecek. Birkaç yılda 10 milyar TL büyüklüğe ulaşması beklenen gayrimenkul yatırım fonları, iki sektör yatırımcısını birleştirecek.

Ali Babacan: Gayrimenkul yatırımcısının önünü açın!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, kamu ve yerel yönetimlere ‘yatırımcının önünü açın’ çağrısında bulundu. Babacan “Yatırımcının önünü açan bir anlayış olmalı. Yatırım olmadan, büyüme, istihdam olmaz” dedi.

Rönesans Sayfiye yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Rönesans Konut İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de yatırımcısına 1 sene de % 50 kazandırdı. 18 Nisan’da satışa çıkan Sayfiye’de dairelerin yüzde 80’i bir yıl içersinde satıldı.

Körfez yatırımcısı Türk inşaat sektörü için önemli!

Beyttürk İnşaat, 9-11 Nisan tarihleri arasında Kuveyt’te düzenlenen Ria – Exhibition’da Körfez yatırımcısına 75 daire sattı. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “ Körfez yatırımcısı, Türk inşaat sektörü için kritik öneme sahip'' dedi.

Sancaklar Camii en iyi tasarlanmış 15 bina arasında!

Dünyanın en önemli tasarım kültürü merkezlerinden London Design Museum, yılın en iyi mimari tasarımlarını seçti. Yılın en iyi tasarlanmış 15 binası arasında, Emre Arolat’ın çizdiği Sancaklar Camii de var. Kazanan Haziran’da açıklanacak...

Sancaklar Camii 2015'in en iyi tasarım adayları arasında!

Londra Tasarım Müzesi’nin düzenlediği Yılın En İyi Tasarım Yarışması’nın 20 adayı arasında İstanbul’da bulunan Sancaklar Camii yer aldı..

Gelir İdaresi Başkanlığı 1320 gelir uzman yardımcısı alacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), yazılı ve sözlü sınavla bin 320 gelir uzman yardımcısı alacak. 44 ilin merkez ve ilçelerinde açık bulunan kadrolara atanmak üzere, bin 320 gelir uzman yardımcısı alımı için sınav yapılacak.

Sancaklar Camii Tasarımcısı Haberi

Sancaklar Camii Tasarımcısı

2015 yılının en iyi tasarımlarının belirleneceği yarışmanın adayları, Londra Tasarım Müzesi tarafından açıklandı. Dünya üzerindeki tüm tasarım ürünlerini kapsayan yarışmada, endüstrinin en büyük firmalarının yanı sıra, tasarım dünyasının yükselen yıldızlarını ve az bilinen işlerini de görmek mümkün. Google’ın kendi kendini süren arabası ve Louis Vuitton Vakfı binası gibi tasarımların bulunduğu yarışmada, Türk mimar Emre Arolat’ın tasarladığı Sancaklar Cami de ödül için yarışanlar arasında. Herkes tarafından bilinen adaylardan bazıları, 25 Mart’ta başlayan sergiyle tanıtıldı.


Sancaklar Camii Tasarımcı: Emre Arolat İstanbul/Türkiye Farklı bir yaklaşımla tasarlanan cami, tartışmaları da beraberinde getirmiş. Fakat mimar, tüm kültürlerden arınmış mimari bir yapı oluşturmak istediğini, odaklanmak istediği konunun ‘dini mekanın özü üzerinde durmak’ olduğunu belirtmiş....