05 / 05 / 2024

Sancaklıkayadibi muhtarlığı

Sancaklıkayadibi muhtarlığı

Manisa’nın Sancaklıkayadibi mahallesinde yapımı süren Mahalle Muhtarlık binası ve çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi. Ömer Faruk Çelik mahalle muhtarı ve halkının böyle bir talebi olduğunu ifade etti.

Asgari ücrete ‘zam’ açıklaması! MHP’li vekil Saffet Sancaklı bombayı patlattı: Emekli maaşlarına da zam geliyor…

Uzun zamandır gündemde olan asgari ücret zammı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Asgari ücret zammının geleceği tarihin belli olduğu öne sürüldü. Asgari ücretle birlikte emekli maaşlarına da gelecek zam tarihi belli oldu. MHP’li Sancaklı, asgari ücretle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Antalya Aydınevler muhtarlık binası yenileniyor!

Manavgat Belediyesi, Aydınevler'de 2001'den bu yana hizmet veren muhtarlık binasında tadilat çalışmalarına başladı.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Acıbadem'de ruhsatsız yurda direnen muhtarlığın tahliyesi istendi!

İstanbul Acıbadem'de Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na tahsis edilen araziye inşa edilen kaçak yurt inşaatı için muhtarlık ve mahalle sakinleri senelerdir direniyor. Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlığa gelen son tebligatla yeni bir yer gösterilmeden muhtarlık binasının tahliyesi talep edildi.

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Sancaklıkayadibi muhtarlığı Haberi

Sancaklıkayadibi muhtarlığı

Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıkayadibi mahallesinde yapımı süren Mahalle Muhtarlık binası ve çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi.

Yaklaşık 2 ay önce yapımına başlanan Sancaklıkayadibi Muhtarlık binası ve çok amaçlı salon inşaatında sona gelindi. Daha önce Sancaklıkayadibi mahallesinde yaptığı inceleme ziyareti sırasında mahalle muhtarı ve halkının böyle bir talebi olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Sancaklıkayadibi mahallemizde incelemelerde bulunduğumuz bir zamanda mahalle halkımız ve muhtarımız tarafından mahalleye bir muhtarlık binası yapılması talebi oldu. Muhtarımızın hizmet verebileceği bir mekân mahallemizde yoktu. Şehzadeler Belediyesi olarak hemen çalışmalara başladık. Mahalle camisinin yanındaki boş arazide bir muhtarlık binası yapmaya karar verdik. Bunun yanın sıra mahalle halkının bir araya gelebileceği her hangi bir salonun olmaması nedeni ile muhtarlık binamızı hem muhtarlık olarak...