07 / 07 / 2024

sancaktepe arazi inceleme

sancaktepe arazi inceleme

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bugün İstanbul Sancaktepe'de inşa edilecek yeni hastanenin arazisinde tetkik ve inceleme çalışmaları yapacak...

İstanbul Sancaktepe'deki 62 dönümlük arazi konut imarına açıldı! 744 kişilik ek nüfus gelecek!

TOKİ, Sancaktepe’de ortaöğretim tesisi ve sağlık tesisi yapılmak üzere ayrılmış 62 dönümlük hazine arazisine sosyal konut inşa etmek üzere plan değişikliğine gitti. İşte ayrıntılar...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Sancaktepe'deki hastane inşaatı tam gaz! 

Sancaktepe'deki bin yataklı hastanenin inşaat çalışmaları hızla devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin inşaat alanında inceleme yaptı. Koca, hastanenin örnek odasını da inceledi...

İkiel Grup Sancaktepe'de 450 konut inşa edecek! Yeni proje!

İstanbul Sancaktepe'de yeni proje yapacak olan İkiel Grup, bölgede 450 konutluk proje inşa edecek. 260 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje 34 dönüm arazi üzerinde yükselecek...

Sancaktepe'de 1915 Çanakkale Minia ve Müzesi inşa edilecek!

Sancaktepe Belediyesi tarafından, temeli 18 Mart’ta atılacak ve 10 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek ‘1915 Çanakkale Minia & Müze’ Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip.

Sancaktepe Resim İstanbul Rezidans satış ofisi!

Toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde yükselen proje Taksim 44 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sancaktepe Resim İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 53 18 olarak belirlendi.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık!

Konumuna göre Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman teslim tarihi!

Ortadoğu Grup imzasıyla Toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde yükselen Resim İstanbul Orman Evleri'nde daire fiyatları 227 bin TL'den başlıyor. Peki Sancaktepe Resim İstanbul Orman teslim tarihi ne zaman?

Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen projede toplam 1.310 adet daire yer alıyor. Proje Yenikapı 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Sancaktepe Resim İstanbul teslimleri ne zaman?

Sancaktepe Aydos Country ödeme seçenekleri!

Toplam 50 dönüm arazi üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Sancaktepe Aydos Country ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Üsküdar-Sancaktepe Metrosu’nda sona gelindi!

İnşaatı devam eden Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy – Sancaktepe Metrosu’nda inceleme gezisi yapan Başkan Kadir Topbaş, “Görev hayatımda en gurur duyduğum işlerin başında İstanbul’a kazandırmış olduğumuz metro hatları geliyor” dedi.

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosunda son durum!

İnşaatı devam edenÜsküdar – Ümraniye – Çekmeköy – Sancaktepe Metrosu’nda inceleme gezisi yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş basın mensuplarına metro hakkında bilgi verdi...

Sancaktepe Aydos Country satılık!

Sancaktepe Aydos Country satılık dairelerin alanları minimum 67 metrekare olarak belirlendi. Daire fiyatları 287 bin 836 TL'den başlayan proje 50 dönümlük arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

sancaktepe arazi inceleme Haberi

sancaktepe arazi inceleme

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı İstanbul’da kurulacak,  Avrupa’nın en büyük iki hastanesinden biri Sancaktepe’de yer alacak. Hastanenin inşaatı için Sancaktepe’de belirlenen askeri üs arazisinde yerinde tetkik ve inceleme için Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bugün Sancaktepe’de olacak. İncelemeler sonrası gerçekleşecek basın toplantısında sayın Bakanlarımız İsmet Yılmaz ve Mehmet Müezzinoğlu’nun yanında Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de konuyla ilgili açıklamalarda...