06 / 05 / 2024

Sancaktepe Belediyesi ihale

Sancaktepe Belediyesi ihale

Sancaktepe Belediyesi Sarıgazi'de 4705,69 metrekareleik arsayı ihale ile satacak. Muhammen bedeli 7.058.535,00 TL olarak belirlenen ihalede geçici teminat 221.756,05TL.

Sancaktepe Belediyesi kira karşılığı sosyal tesis yapım işi ihale edecek!

Sancaktepe Belediye Başkanlığı kira karşılığı sosyal tesis yapım işi ihale edecek. İhale 19 Kasım 2013 tarihinde saat 11:30 'da Sancaktepe Belediyesi Encümen Odası'nda gerçekleştirilecek.

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Sancaktepe Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe'de yer alan Bervaze Ortadağ Sosyal Tesisleri'ni 10 yıllığına kiraya verecek.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Sancaktepe Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe Paşaköy'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Sancaktepe'de 2 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 27 Nisan'da! 

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 2 bin metrekarelik Özel Eğitim Tesis Alanı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Samandıra Askeri Havalimanı'nda son dakika gelişmesi! Millet bahçesi yapılacak!

İstanbul'daki Samandıra Askeri Havalimanı’nın 275 bin metrekare büyüklüğündeki bölümü Sancaktepe Belediyesi’ne tahsis edildi. Havalimanının geri kalan kısmında ne yapılacağı henüz belli olmadı...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Sancaktepe’de 59 ailenin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ilçe genelinde tapu sorunlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar dahilinde 59 ailenin daha tapu sorunu çözüme kavuştu. 

Sancaktepe Belediyesi'nde imar değişikliği iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyetindeki arsaları, seçimden sonra meclisteki çoğunluğunu kullanarak yeşil alan yapan AKP Grubu, kendi yönetimlerinde bulunan ilçelerdeki park alanlarını ise yapılaşmaya açıyor...

Sancaktepe’de vatandaşlar tapularına kavuştu!

Sancaktepe Belediyesi ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalarla ilçede tapu sorunları çözülen 33 kişiye düzenlenen törenle tapularını teslim etti.

Sancaktepe Belediyesi'nin kaymakamlık binasını sattığı iddiası!

Sancaktepe Belediyesi'nin yeni yönetimi 50 milyon liralık borçlanma kararı aldı. Yönetim şuan kendi mülkiyetindeki eski belediye binasını bedeli karşılığında İçişleri Bakanlığına devretti.  

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

Sancaktepe Belediyesi ihale Haberi

Sancaktepe Belediyesi ihale

4 Aralık 2014 tarihinde yapılması planlanan ihale ile ilgili detaylar şöyle:


"İHALE HUKUK İŞLERİ MÜD. SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 1384


SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


1. Aşağıda özellikleri belirtilen Sancaktepe Belediyesi mülkiyetindeki taşınmaz 2886 sayılı yasanın 36. maddesine göre ihale ile satılacaktır. İhale "Meclis Mah. Atatürk Cad. No: 111 Sancaktepe/İSTANBUL" adresindeki Sancaktepe Belediyesi İhale Salonunda 04.12.2014 günü Saat 10.30' da yapılacaktır. Teklife ilişkin mektuplar İhale günü saat 10:00'a kadar verilecektir.


İlçesi    Mahallesi    Pafta    Ada    Parsel    Hisse oranı    İmar durumu    Alan (m2)    Muhammen Bedel (TL)    Geçici Teminat (TL)


Sancaktepe    Sarıgazi    4        2051    Tam    Ticaret ve Konut Alanı    4705,69    7.058.535,00    221.756,05


2. İhale bedeli üzerinden müşteriden ayrıca KDV...