16 / 05 / 2024

Sancaktepe Camii temel atma töreni

Sancaktepe Camii temel atma töreni

Başbakan Erdoğan' ın canlı bağlantıyla başlattığı Kentsel Dönüşüm Programı ' nda yıkımı gerçekleştirilen Sancaktepe Camii' nin temeli İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katıldığı törenle atıldı...

Bağcılar Mehmet Akif Camii'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan Bağcılar Mehmet Akif Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yıldırım hızıyla metroyu Sancaktepe'ye getireceğiz!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde 72 derslikli okul temel atma törenine katılım gösterdi.

Temelöz İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temelöz İnşaat Reklam Danışmanlık Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Temel tarafından kuruldu. 

15 Temmuz Şehitler Camii'nin temeli atıldı!

Gediz Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından inşa edilecek olan 15 Temmuz Şehitler Camii için temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Bağcılar Cavat Yerlikaya Camii'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da 954 kişilik kapasitelik Cavat Yerlikaya Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temel atma töreninde konuştu.

Haydarhane Camii yeniden inşa edilecek!

Fatih Sultan Mehmet’in alemdarlarından Ali Haydar Dede tarafından Sultan II. Bayezid Han devrinde, mescit olarak inşa ettirilen, günümüzde sadece temel kalıntıları bulunan Haydarhane Camii yeniden inşa edilecek. 

Pendik Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Cami'nin temeli atıldı!

Sultanlar Grubu Başkanı Şeref Yıldız’ın bağışıyla yapımına başlanan Selahattin Yıldız Şeyhli Merkez Camii Temel Atma Töreni gerçekleşti.

1461 Temel İnşaat Nakliye Ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1461 Temel İnşaat Nakliye Ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Temel Yılmaz tarafından kuruldu.

Küplüce Cennet Camii’nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı Küplüce Cennet Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Sancaktepe Yaşlılar Dinlenme Evi'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Eyüp Sultan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Bursa Kalemdar Camii ve Külliyesi’nin temeli atıldı!

Bursa Yunuseli'de hayata geçirilen Kalemdar Camii ve Külliyesi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı.

Sancaktepe Atatürk Mahallesi’ne 40 derslikli ortaokul!

Sancaktepe Belediyesi'nin Atatürk Mahallesi’nde hayata geçireceği 40 derslikli ortaokulun temeli atıldı, temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Sancaktepe Camii temel atma töreni Haberi

Sancaktepe Camii temel atma töreni

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla başlattığı Kentsel Dönüşüm Programı'nda yıkımı gerçekleştirilen Sancaktepe Camii'nin temeli İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun katıldığı törenle atıldı.


Bağcılar'da kaymakamlık yaptığı yıllarda çalışmaları sırasında yanlannda iki çift ayakkabı bulundurmak zorunda olduklarını hatırlatan Vali Mutlu, "Bugün nereden nereye geldiğimizi görüyorsunuz. Hamdolsun Türkiyemiz, îstanbulumuz ve Bağcılarımız hızla gelişiyor. Her alanda önemli hizmetler veriliyor. Bu hizmetlerin en hızlı icra edildiği ilçelerimizden birisi de Bağcılar" dedi. 


Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altı yıl önce hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde yeni eğitim yuvalan ile camiler de yenileniyor. Bu kapsamda yenilenmek üzere 7 Nisan 2013'te yıkımı gerçekleştirilen Sancaktepe Camii'nin temeli de törenle atıldı. Törende bir konuşma yapan Vali Mutlu, mübarek Cuma gününde hayırlı bir hizmetin temelini atmak üzere bir araya geldiklerini kaydetti. Mutlu, ilçede kaymakamlık...