07 / 05 / 2024

Sancaktepe-Çekmeköy arsası

Sancaktepe-Çekmeköy arsası

Yakın zamanda üniversitelerin ve ünlü kolejlerin ilgi gösterdiği, iddialı şehir hastane projesi ile öne çıkan Sancaktepe-Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı.Bölgede, 20’nin üzerinde markalı konut projesi geliştiriliyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için sözleşme imzalandı. Peki en yüksek teklifi hangi firma vermişti, hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası için 12 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen  arsası için en yüksek teklifi veren firma açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy arsası için ne kadar teklif verildi? En yüksek teklif hangi firmadan geldi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen ihalesi 14 Şubat'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çekmeköy Taşdelen için ihale tarihi resmen açıklandı. İşte Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen arsası ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Çekmeköy'deki arsasını aldı!

IS GYO İstanbul'da bulunan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki Çekmeköy-Ömerli Arsa Alımı Tapu İşlemleri hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Çekmeköy arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO'nun Çekmeköy'de yer alan 13 adet arsasına 565 milyon 231 bin 460 TL değer biçilirken, KDV dahil toplam değer ise 666 milyon 973 bin 123 TL olarak belirlendi. 

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattı inşaatında bugün Sarıgazi İstasyonu'nda TBM geçiş töreni gerçekleşti. 

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. tünel açma makinesinin (TBM) kazısı başladı. 

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Emlak Konut GYO, Bakanlığın Çekmeköy'deki arsasını 990 milyon TL'ye aldı!

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi GYO'larından Emlak Konut, geliştirdiği projelerinden dev bir satış protokolü imzaladığını açıkladı. Şirket, Çekmeköy'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı 990 milyon TL'ye satın aldı.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda sona gelindi!

Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının 2. etabı olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda sona gelindi. 9 istasyondan oluşan metronun kısa zaman içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

İş GYO Çekmeköy'deki arsasını 14.7 milyon TL'ye sattı!

İş GYO'nun Çekmeköy'de 15 bin 313 metrekare alana sahip arsadaki Altınhas Holding Anonim Şirketi'ne ait yüzde 67,2 oranındaki mülkiyet payının 14 milyon 785 bin TL üzerinden satın alınmasına karar verildi.

Sancaktepe-Çekmeköy arsası Haberi

Sancaktepe-Çekmeköy arsası

Yakın zamanda üniversitelerin ve ünlü kolejlerin ilgi gösterdiği, iddialı şehir hastane projesi ile öne çıkan Sancaktepe-Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı. Bölgede, 20’nin üzerinde markalı konut projesi geliştiriliyor. Özyeğin Üniversitesi, SEV American College, Alman Liseliler Vakfı’mn yeni okulları gibi, metro hattı çalışmaları da bölgeye ilgiyi artırıyor. Sancaktepe-Çekmeköy İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki eski yerleşim bölgelerinden Alem-dağ’da sonradan ön plana çıkan Sancaktepe -Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı. Bölgede 20’nin üzerinde yeni konut projesi planlanıyor ve yaşama geçiriliyor. Büyük holdinglerin arazi arayışında olduğu, gecekondu sahiplerine cazip tekliflerin yapıldığı bölgeye olan ilginin tabii ki nedenleri var.


Yakın zamanda Özyeğin Üniversitesi’nin gelişi bölgedeki değişimi başlattı. Bünyesinde Amerikan kolejlerini bulunduran Sağlık Eğitim Vakfı’nın (SEV) ve Alman Liseliler Vak-fı’nın yeni okullarının faaliyete geçmesi bölgeyi de...