08 / 05 / 2024

Sancaktepe-Çekmeköy yeni konut projeleri

Sancaktepe-Çekmeköy yeni konut projeleri

Yakın zamanda üniversitelerin ve ünlü kolejlerin ilgi gösterdiği, iddialı şehir hastane projesi ile öne çıkan Sancaktepe-Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı.Bölgede, 20’nin üzerinde markalı konut projesi geliştiriliyor.

Ormanyaka Çekmeköy'de 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Ormanyaka Çekmeköy projesinde 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ormanyaka Çekmeköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

GABORAS Çekmeköy konut projesinde ön satışlar başladı!

GABORAS, Çizmeci İnşaat’ın Çekmeköy’de yeni başlayacağı konut projesinde ön satışlar başladı. GABORAS üyelerine özel ekstra indirimler ve avantajlar sunulacağı açıklandı.

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çekmeköy ile Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerini erteledi! İşte yeni tarihler...

Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerinin ertelendiğini duyurdu. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul Çekmeköy'de konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Emlak Konut Çekmeköy Taşdelen arsa ihalesi 23 Mart'ta!

Emlak Konut, Çekmeköy Taşdelen'de yeni proje hazırlığına başladı. Emlak Konut toplam arsa alanı 155 bin 56, toplam inşaat alanı 87 bin 509 metrekare olan arsada karma konseptte proje yapacak. 

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Be Life Çekmeköy projesi yolda! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Çekmeköy'de 169 konutluk yeni proje hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor..

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

Yeni Konut Fiyat Endeksi 2017 Ekim'de yüzde 0,28 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,28 oranında arttı. 

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci metro projesi olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Nef Çekmeköy Çamlıtepe konut fiyatları!

Nef imzası taşıyan Nef Çamlıtepe projesi 1.500 adet daireden meydana geliyor. Nef Çekmeköy Çamlıtepe konut fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. 

Sancaktepe-Çekmeköy yeni konut projeleri Haberi

Sancaktepe-Çekmeköy yeni konut projeleri

Yakın zamanda üniversitelerin ve ünlü kolejlerin ilgi gösterdiği, iddialı şehir hastane projesi ile öne çıkan Sancaktepe-Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı. Bölgede, 20’nin üzerinde markalı konut projesi geliştiriliyor. Özyeğin Üniversitesi, SEV American College, Alman Liseliler Vakfı’mn yeni okulları gibi, metro hattı çalışmaları da bölgeye ilgiyi artırıyor. Sancaktepe-Çekmeköy İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki eski yerleşim bölgelerinden Alem-dağ’da sonradan ön plana çıkan Sancaktepe -Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı. Bölgede 20’nin üzerinde yeni konut projesi planlanıyor ve yaşama geçiriliyor. Büyük holdinglerin arazi arayışında olduğu, gecekondu sahiplerine cazip tekliflerin yapıldığı bölgeye olan ilginin tabii ki nedenleri var.


Yakın zamanda Özyeğin Üniversitesi’nin gelişi bölgedeki değişimi başlattı. Bünyesinde Amerikan kolejlerini bulunduran Sağlık Eğitim Vakfı’nın (SEV) ve Alman Liseliler Vak-fı’nın yeni okullarının faaliyete geçmesi bölgeyi de...