08 / 05 / 2024

sancaktepe emek mahallesindeki yeni iett durağının adı ne

sancaktepe emek mahallesindeki yeni iett durağının adı ne

İETT, Sancaktepe İlçesi'nin Emek Mahallesinde "Mihrican Sokak" isimli yeni bir otobüs durağının hizmete vermeye başladığını açıkladı. İşte İETT'nin resmi internet sitesinden yapılan o yeni durak açıklaması...

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Emek Mahallesi, 188 parselin bir kısmı ve 1897 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Emek Mahallesi, 224 ada, 6 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Emek Mahallesi, 349 ada, 5, 6 parseller ile 1890 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Sancaktepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Hilal - Akpınar - Emek - Fatih - Yenidoğan - Mevlana - Yunus Emre - Osmangazi - Mahallerine ilişkin Muhtelif adalar ve Muhtelif parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Sancaktepe Emek Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Emek Mahallesi, 355 ada, 2 ve 3 parseller ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe otopark projesi imar planı askıda!

İBB, Sancaktepe Emek Mahallesi'ndeki Sancaktepe Hastane Yanı Otopark Projesine ilişkin imar planını askıya çıkardı..

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. Erkan Kıran tarafından 10 in TL sermaye ile 27 Temmuz'da Sancaktepe, Emek Mahallesi'nde kuruldu.

Sancaktepe Şamandıra'da 11 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Şamandıra mahallesindeki arsayı satışa çıkardı. 11 milyon 763 bin TL'ye satılacak arsa 9 Eylül saat 10: 20 - 10:30 arasında ihaleye çıkacak.

Ayika Makina Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayika Makina Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayati Ağca tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Yaprak Sokak'ta kuruldu.

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1321 Parsel Şubesi açıldı!

Ekşi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1321 Parsel Şubesi, Abdurrahim Ekşi Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Pazar Sokak'ta açıldı.

Ankara Emek mahallesindeki 5 oto galeri mühürlendi!

Akyurt'ta kurulan OTONOMİ’ye taşınmaları için Ankara Büyükşehir Belediye Meclis kararının tebliğ edildiği oto galerileriyle ilgili çalışmalar sürüyor. Emek Mahallesi’nde ruhsatsız çalıştığı tespit edilen 5 galeri daha mühürlendi.

Çamlıbeller Metal İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıbeller Metal İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Çamlıbel tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Sancaktepe Emek Mahallesi’ndeki park ve yollar konut alanına mı çevriliyor?

Sancaktepe Emek Mahallesi’nde 2010 yılında yapılan uygulamada imar planında park ve yol olarak işlenen yerler 6 yıl sonra konut alanına çevriliyor. Park ve yolun konut alanına çevrilecek olması, tepki topladı.

sancaktepe emek mahallesindeki yeni iett durağının adı ne Haberi

sancaktepe emek mahallesindeki yeni iett durağının adı ne

İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklama şöyle;


"Sancaktepe İlçesi, Emek Mahallesinde bulunan "Ordu Caddesi" isimli durak ile "Turgut Aydın İ.Ö.O" isimli durak arasına "Mihrican Sokak" isimli yeni bir durak...