29 / 04 / 2024

sancaktepe hastane

sancaktepe hastane

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle İstanbul'da iki yeni salgın hastanesi kurulacağını açıkladı. Erdoğan, bu kapsamda Atatürk Havalimanı arazisi ve Sancaktepe'de yapılacak çalışmaların 45 gün içerisinde bitirileceğini belirtti.

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

AK Parti (İBB) Başkan adayı Yıldırım Türkiye’nin en büyük hastanesinin Sancaktepe’ye yapılacağını ve Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirileceğini müjdeledi...

Bakanlar Sancaktepe'de kurulacak hastane için inceleme yaptı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Anadolu yakası Sancaktepe'ye yapılacak şehir Hastanesi ile ilgili incelemelerde bulundu...

Milli Savunma Bakanı Sancaktepe Hastanesi arazisini inceleyecek!

Sancaktepe'de inşa edilecek hastanenin belirlenen askeri üs arazisinde yerinde tetkik ve inceleme için Milli Savunma Bakanı ve Sağlık Bakanı yarın Sancaktepe’de olacak..

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Sancaktepe'deki salgın hastanesi inşaatında son durum!

Sancaktepe'deki bin yataklı hastanenin inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Bin yataklı olacak Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum ne?

Sancaktepe'deki hastane inşaatı tam gaz! 

Sancaktepe'deki bin yataklı hastanenin inşaat çalışmaları hızla devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanenin inşaat alanında inceleme yaptı. Koca, hastanenin örnek odasını da inceledi...

Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 Nisan 2020 tarihinde yapılacağını açıkladığı Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum ne?

Sancaktepe'deki hastane inşaatında son durum ne?

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi'nde inşaatı süren hastanenin inşaat alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sancaktepe'deki salgın hastanesi inşaatında zemin betonunu döküldü!

Sancaktepe'de yapımına hız verilen salgın hastanesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Hastane inşaatında zemin betonunu dökme çalışmaları başladı.

Sancaktepe'deki salgın hastanesi inşaatında ikinci gün!

Sancaktepe'de yapılması planlanan bin yataklı salgın hastanesi için ekipler çalışmalarına hızla devam ediyor. Hastane yapımının 45 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin yapımına başlandı!

Sancaktepe'de yapılması planlanan salgın hastanesi için çalışmalar başladı. İş makineleri ve kamyonların hastane yapılacak alanda çalışmalara devam ediliyor.

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de 1000 odalı hastane kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle İstanbul'da iki yeni salgın hastanesi kurulacağını açıkladı. Erdoğan, bu kapsamda Atatürk Havalimanı arazisi ve Sancaktepe'de yapılacak çalışmaların 45 gün içerisinde bitirileceğini belirtti.

Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Ümraniye ile Sancaktepe’den geçen Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye bastı.

Sancaktepe otopark projesi imar planı askıda!

İBB, Sancaktepe Emek Mahallesi'ndeki Sancaktepe Hastane Yanı Otopark Projesine ilişkin imar planını askıya çıkardı..

İstanbul'un iki yakasına 2 dev hastane geliyor!

İstanbul'un iki yakasında yapımı devam eden iki büyük hastane inşaatlarında sona gelindi. Sancaktepe'de 400 yataklı ve Seyrantepe'de 600 yataklı iki hastane bu yıl içinde hizmete başlıyor.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haziran'da açılıyor!

400 yatak kapasiteli Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haziran 2016'da açılıyor, inşaatı yüzde 90 tamamlanan hastane 73 milyon 582 bin TL'ye mal olacak...

sancaktepe hastane Haberi

sancaktepe hastane

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle gerçekleştirile kabine toplantısı sonrası yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Sputniknews'te yer alan habere göre, sözlerine "Parayla maske satışı yasaktır. Salgın bitine kadar vatandaşlarımızın tamamına yetecek maske stokumuz vardır. Devlet olarak vatandaşlarımıza ücretsiz maske ulaştırmakta kararlıyız" diye başlayan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:


'2 yeni hastaneyi süratle bitireceğiz'


Hastanelerimizde teşhis ve tedavi konusunda herhangi bir sıkıntımız yoktur. Yeşilköy Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de 1000 odalık hastane kuruyoruz. Süratle buraları bitireceğiz. 45 günde bitirilmesi planlanıyor. Ve tamamiyle insanımızın halkımızın hizmetine sunacağız. Bizi yakından ilgilendirdiği için Avrupa ve ABD'deki gelişmeleri an be an takip ediyoruz.


'Kampanyaya destek 1 milyar 500 milyon lirayı buldu'

Kredi garanti fonunun destek ve kapasitesini arttırdık. Vergi sigorta ve...