30 / 04 / 2024

sancaktepe konut projeleri 2015

sancaktepe konut projeleri 2015

Toplam 914 daireden oluşan Aydos Country projesi Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçiriliyor.Proje Aydos Ormanı'nın yanında inşa ediliyor.

Sancaktepe Aydos Country fiyat!

Toplam 50 bin 100 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Aydos Country projesinde 900 tane daire yer alıyor. Proje Sinpaş GYO imzası ile yükseliyor. İşte Sancaktepe Aydos Country fiyat detayları.

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Gün tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

2017 Mayıs'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Lansman döneminin başladığı konut sektöründe, firmalar yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte Mayıs ayında satışa çıkacak olan konut projeleri...

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri kitabının 2. çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yöresel Mimari Özelliklere Uygun Konut Projeleri” kitabının ikincisi yayınlandı.

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

Nef Sancaktepe konut fiyatları 2017!

Toplam 419 konuttan meydana gelen Nef Sancaktepe projesi 17 bin 916 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Proje altı blok şeklinde yükseliyor. İşte Nef Sancaktepe konut fiyatları 2017...

2017 Nisan'da satışa çıkacak konut projeleri!

Konut sektöründe 240 ay vade kampanyası dönemi yarın sona eriyor. İşte Nisan ayında lansman avantajlarıyla satışa çıkmaya hazırlanan konut projeleri...

İzmir Menemen'de konut projeleri arttı!

İzmir Menemen sanayi ve konutta da hızla gelişiyor. Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, hızlanan konut projeleri nedeniyle İzmir'in nüfusu en fazla artan ilçesi olduklarını belirtti.

Bizimtepe Aydos Sancaktepe konut fiyatları!

Bizimtepe Aydos Sancaktepe konut fiyatları 541 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bizimtepe Aydos projesi yıl sonunda teslim ediliyor...

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

2017 Ocak'ta satışa çıkacak konut projeleri!

2017 yılının ilk ayında satışa çıkacak konut projeleri, lansmana özel fiyatlarla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte 2017'nin ilk projeleri...

sancaktepe konut projeleri 2015 Haberi

sancaktepe konut projeleri 2015

Aydos Ormanı'nın yanında hayata geçirilen Aydos Country Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projenin daire alanları 68 ila 208 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Toplam 914 dairenin bulunduğu Sinpaş Aydos Country projesi 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor.Projede fitness ve wellness Kulübü, yürüyüş alanları, spor alanları,oyun alanları,hamam, yüzme havuzu,fitness ve wellness Kulübü gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Teslimleri Mayıs 2017'de yapılacak Aydos Country Konutları Sabiha Gökçen Havalimanı’na 12 dakika, Ataşehir'e 10 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.Proje Sultanbeyli gişelerinden otoyol bağlantısına, 2 ayrı metro hattı ile hızlı raylı sistemine ve yapımı devam eden 3. köprüye uaşımı sağlanacak.



Aydos Country Evleri'nin fiyatları 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 236 bin TL,2 oda 1 salon dairelerin...