02 / 07 / 2024

sancaktepe Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

sancaktepe Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin liralık sermaye ile Akın Polat ve Mehmet Kazım Deniz tarafından Meclis Mahallesi Sancaktepe adresinde kuruldu.

Kartepe Garden Otel için düğmeye basıldı! Sancaktepe'de 1.400 konut yapmıştı, şimdi Kartepe'ye 4 yıldızlı otel yapıyor!

Terminal Yapı ve İndet İnşaat kuruluşu olan Resim Yapı, Kocaeli Kartepe'de 4 yıldızlı otel inşa edecek. Terminal Yapı'nın özellikle konut inşaatı alanında yoğunlaşmak için kurduğu Ortadoğu İnşaat, Resim İstanbul projesiyle Sancaktepe'de 1.394 konut inşa etmişti.

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Sancaktepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Rezerv Yapı Alanı Hilal Mahallesi, 1724 Parsel, 902 Ada 1-2 Parseller Ve Bir Kısım Kadastral Boşluğa Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sancaktepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

sancaktepe Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

sancaktepe Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 bin liralık sermaye ile Akın Polat ve Mehmet Kazım Deniz tarafından 8 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu: Türkiye Cumhuriyeti sınırları dahilindeki her türlü özel ve tüzel kişilerin yapı inşaat taahhüt işlerini inşaat sanayi konusunu oluşturan her türlü yapı ile beraber betonarme çelik prefabrike ve yığma yapıların konut işyeri ticarethane okul yol baraj köprü inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabıbına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı yapılar inşa etmek yaptıklarını satmak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Maksa Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  adres: Meclis Mahallesi...